reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć wszystkim
Ja dziś o 6 rano stwierdziłam, że nie idę do pracy i tak leżałam w łóżeczku do 13. Fatalnie się dziś czuję mdli mnie:-(. Ale za to jestem strasznie szczęśliwa bo po 2 miesięcznej walce udało mi się zapisać córcię do szkoły, którą wybrałam, teraz zaczną się nerwy czy poradzi sobie w 1 klasie.
Jeśli chodzi o HIV to ja nawet jak nie będzie mi kazał lekarz to chyba zrobię, co prawda mam już córcię mąż ze względu na zawód bada się co 2 latka, ale kiedyś czytałam jak dziewczyna dowiedziała się, ze ma HIV dopiero po porodzie a najprawdopodobniej zaraziła się jakieś 10 lat wcześniej. W sumie z tym HIV chodzi o to, że jak sie wie wcześniej to można uratować dziecko aby się nie zaraziło.
Jeśli chodzi o zdolne utalentowane to kiedyś też szydełkowałam ale chyba do zdolnych nie należę, a poza tym jakoś ze skupieniem u mnie kiepsko:-(.
Ja z kolei zastanawiam się nad żółtaczką, bo wiadomo, że jak się idzie na zabiegi to powinno się być zaszczepionym ja nigdy się nie szczepiłam i teraz to pewnie już za późno.

reklama
ewwe o msz dokladnie to co ja :) ja biore 3xpo 2 bbrrrr nie nawidze dowcipnej luteiny :/ blleeee o chyda... az mnie potrzepalo... mam dosc juz wkladania :( i wlasnie w nocy zauwazylam tzn po nocy ze mam mokre gacie jak bym sie zsikala i na srodku mokrego resztki tabletki biale ale poznie pomyslalam ze pewnie tabsy sie tak rozpuscily i pomieszaly z wydzielina i utworzyly taka wodna wydzieline a na poczatku sie balam ze to wody plodowe bbrrrr

problemy z czym??? pamięcią :-) tez się to u mnie pojawiło i tez mnie to rozśmiesza :)

co do luteiny to mam tak ale tylko czasem, że jest taka wodnista,
z reguły normalnie biała wydzielina w niewielkiej ilości
ja luteinę biorę od początku tj. 16dc i zalecenie mam kontynuować...

:) dzięki za odpowiedź, czyli to może być normalne po Luteinie - chociaż strasznie nieprzyjemne:)

ewwe o msz dokladnie to co ja :) ja biore 3xpo 2 bbrrrr nie nawidze dowcipnej luteiny :/ blleeee o chyda... az mnie potrzepalo... mam dosc juz wkladania :( i wlasnie w nocy zauwazylam tzn po nocy ze mam mokre gacie jak bym sie zsikala i na srodku mokrego resztki tabletki biale ale poznie pomyslalam ze pewnie tabsy sie tak rozpuscily i pomieszaly z wydzielina i utworzyly taka wodna wydzieline a na poczatku sie balam ze to wody plodowe bbrrrr

hehe Dokladnie!!! Rozśmieszyłaś mnie missiiss:) w ogóle dobry mam dzis nastrój - wyspałam się do 13 to i humor dopisuje:D

Cześć wszystkim
Ja dziś o 6 rano stwierdziłam, że nie idę do pracy i tak leżałam w łóżeczku do 13. Fatalnie się dziś czuję mdli mnie:-(.

witam w klubie, ja tez dziś o 6 wstałam, ale już wczoraj dałam znać że mnie dziś w pracy nie będzie. Mąż mnie zdenerwował i mdłości mnie straszne wczoraj dopadły, pół nocy nie przespałam, ale dziś chociaż moja nieobecność w pracy wykorzystałam i zrobiłam badania na kolejna wizytę tak więc dzień ogólnie mam udany

a porobiłam malutkie porządki przed domem w ogródku, na tyle ile byłam w stanie ale pomogło na poprawę humoru :)

Dziewczyny czy was tez pobolewa "coś" w lewym, boku?? Dzisiaj mnie męczy niesamowicie, tak jakby jajnik.... jak mnie zakłuje to tragedia :/ A z pozytywów umówilam się na wizyte jutro na 16.30 - przyda sie mocne trzymanie kciuków bo stres mnie już zrzera zwłaszcza przez te bóle.

to wiązadła - jajniki podobno nie bolą w ciąży. brzuszek Ci kochana rośnie:) stąd te bóle. Bądź spokojna:) Podobno póżniej boli rzadziej, ale po takich bólach można właśnie obserwować "przyrost brzuszka" :)

Dziewczyny czy was tez pobolewa "coś" w lewym, boku?? Dzisiaj mnie męczy niesamowicie, tak jakby jajnik.... jak mnie zakłuje to tragedia :/ A z pozytywów umówilam się na wizyte jutro na 16.30 - przyda sie mocne trzymanie kciuków bo stres mnie już zrzera zwłaszcza przez te bóle.
Mnie wczoraj jakoś brzuch pobolewał ale nie było to z lewej strony tylko takie kłucie nie wiem za bardzo gdzie. Trzymam oczywiście kciuki za jutrzejszą wizytę. Ja jak na razie staram się wytrzymać i będę czekała do 28 maja. Choć pomimo że minął ponad tydzień od wizyty to czuję jakby to było strasznie dawno temu i już chętnie bym poszła.

reklama
eh bo najfajniej by było mieć USG co tydzień:) ja teram mam fajnie bo byłam w piątek, widziałam bobaska, i idę w środę ponownie - też będzie USG, bo mamy sprawdzić czy skurcze sobie uciekły i czy macica się rozluźniła - ale będzie okazja by znów popatrzeć na dzidziunia<3<3<3

Do góry