Pisałam ostatnio, ze jest nas chyba 6. Dziś ja jako druga się melduję w dwupaku![]()
Jak tak dalej pójdzie to pewnie spotkamy sie na porodówce ja będę rodzić na polnej. Candy powodzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pisałam ostatnio, ze jest nas chyba 6. Dziś ja jako druga się melduję w dwupaku![]()
Zależy. Znajoma miała wywoływany, najpierw zastrzyki, potem okxy i zadowoloma, poszło jej po okxy błyskawicznie, mało bolało , parte 15 min. Ona stwierdziłą, że t ak może rodzić...i ja jeszcze w dwupaku, ale właśnie się zbieram do szpitala, dziś 9 doba po terminie i prawdopodobnie czeka mnie wywoływanieSTRASZNIE SIĘ BOJĘ ! Myślałam, że wszystko pójdzie naturalnie, ale jak widać nie bardzo
Pani doktor na konsultacji w wigilię rano mówiła, że szyjka miękka, skrócona, jest rozwarcie, ale nie ma skurczy i puściłam mnie do domu, ale jak widać po 3dniach nadal nic ehhh.... Obsłuchałam się, że wywoływane porody są znacznie gorsze i mam chyba teraz ciśnienie ze 160 ;/
CandyC do jakiego szpitala jedziesz? ja szykuje sie na Madalińskiego, nie wiem kiedy, bo na razie żadnej akcji skurczowej nie ma. Może sie spotkamy?i ja jeszcze w dwupaku, ale właśnie się zbieram do szpitala, dziś 9 doba po terminie i prawdopodobnie czeka mnie wywoływanieSTRASZNIE SIĘ BOJĘ ! Myślałam, że wszystko pójdzie naturalnie, ale jak widać nie bardzo
Pani doktor na konsultacji w wigilię rano mówiła, że szyjka miękka, skrócona, jest rozwarcie, ale nie ma skurczy i puściłam mnie do domu, ale jak widać po 3dniach nadal nic ehhh.... Obsłuchałam się, że wywoływane porody są znacznie gorsze i mam chyba teraz ciśnienie ze 160 ;/
! Wyspałam się
! Karmienie i mały zasypiał, karmienie i zasypiał! Elegancko normalnie! 
Jak tak dalej pójdzie to pewnie spotkamy sie na porodówce ja będę rodzić na polnej. Candy powodzenia