hej 
mój mały już w drugim dniu w szpitalu tak podnosił główkę, że położna nie mogła się nadziwić!! no ale stwierdzila, że trochę za wcześnie na to i trzeba uważać.
ewa a pediatra nie może do was przyjechać jak się martwisz tym katarem?
Elena ściągnięcie szwów wcale mocno nie boli
czuć bo może troche ciągnąć ale mi położna w domu zdejmowała i dosłownie moment i po wszystkim :-)
Yvona nasz synek akurat jest planowany. obojętne nam było czy będzie chłopak czy dziewczynka więc pod tym względem raczej nie staraliśmy się specjalnie trafiać, ale wiedzieliśmy, że chcemy dzieciątko i udało się za pierwszym strzałem :-)
mój maluda śpi, a później karmienie i spacerek - pierwszy w końcu!
mój mały już w drugim dniu w szpitalu tak podnosił główkę, że położna nie mogła się nadziwić!! no ale stwierdzila, że trochę za wcześnie na to i trzeba uważać.
ewa a pediatra nie może do was przyjechać jak się martwisz tym katarem?
Elena ściągnięcie szwów wcale mocno nie boli
czuć bo może troche ciągnąć ale mi położna w domu zdejmowała i dosłownie moment i po wszystkim :-)Yvona nasz synek akurat jest planowany. obojętne nam było czy będzie chłopak czy dziewczynka więc pod tym względem raczej nie staraliśmy się specjalnie trafiać, ale wiedzieliśmy, że chcemy dzieciątko i udało się za pierwszym strzałem :-)
mój maluda śpi, a później karmienie i spacerek - pierwszy w końcu!

Przy cycu zasypia a jak chce go polozyc to oczy jak 5 zl.W dzien to jakos mozna przezyc ale gorzej w nocy