Witam,
Macius urodził sie 28.12, w sylewstra wyszliśmy do domu. Miałam planowe cc i czuję sie juz dobrze.
Mam pytanie odnośnie połogu. Czy po porodzie długo krwawiłyście, bo u mnie w zasadzie w 8-9 dobie było juz po wszystkim. Po pierwszym cięciu trwało to zdecydwanie dłuzej, ok 3 tyg. Mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku. Wizyta u gina dopiero 11.02.
Napiszcie proszę jak to było u Was.
Macius urodził sie 28.12, w sylewstra wyszliśmy do domu. Miałam planowe cc i czuję sie juz dobrze.
Mam pytanie odnośnie połogu. Czy po porodzie długo krwawiłyście, bo u mnie w zasadzie w 8-9 dobie było juz po wszystkim. Po pierwszym cięciu trwało to zdecydwanie dłuzej, ok 3 tyg. Mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku. Wizyta u gina dopiero 11.02.
Napiszcie proszę jak to było u Was.
... ja nie myje piersi wcale w ciagu dnia, rano prysznic, wieczorem prysznic i to tyle, nigdy nie myje w ciagu dnia. Przy Juli tez nie myłam i nigdy plesniawek nie miala
... Może smoczka oblizujesz albo chodzisz w mokrym od mleka staniku?
o 7 zaczął piszczeć i okazało się, że wystarczyło, że dziecko zabraliśmy do siebie do łóżka i już było ok. w nocy zasypia w łóżeczku, a jak już było jasno to do rodziców chciał hehe i tak spaliśmy jeszcze do 9:30. a teraz i tak śpi prawie caly czas wiec coś mi się wydaje, że dzisiejsza nocka może być znowu ciężka

e dzieci
synek koleżanki tak miał

) poza tym nie miała silnej potrzeby ssania