ewa jeśli piecze to na pewno jesteś uczulona na jakiś składnik tej globulki, dzwoń do gina, powiedz co się dzieje, i powinien kazać Ci odstawić i dać zamiennik, miałam tak samo,
dziewczyny dajcie jakieś link do chust, które kupiłyście, bo zamierzamy kupić, bo jednak to chyba najlepsze wyjście będzie jeśli Zuzanka piszczy jak tylko na chwilę zostanie sama, na razie póki co działa nosidełko w którym się buja i wczoraj była calkiem znośna jak przesiedziała w nim większość dnia
zresztą zaczyna spać coraz dłużej w nocy, do jakiś 4, czasem 5 h
tylko, że wciąż nie chce się bawić, raczej jej aktywność to jedzenie, kupkanie, spanie, rozglądanie się i wiszenie na mamusi lub tatusiu i dotykanie siebie i rodziców łapkami
a co do jedzenia, to na opakowaniu NAN jest napisane, że powinna jeść 120 ml i 6 posiłków więc co 4 h, a co ja mam zrobić jak ona zje te 120 i jest nadal głodna???
bo te 120 to ona zaczęła jeśc jak miała jeść 90, dopycham ją herbatkami, koperkową i rumiankową, ale w nocy zasnęła po zjedzeniu 180 ml, bo po 120 ciągle się upominała o więcej
aaaa, i moje dziecko się nie śmieje, uśmiecha się trochę, ale się nie śmieje, nie wiem czy ma jeszcze czas na nauczenie się śmiania czy mam to uważać za jakąś anomalię....??