Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tunia u mnie Madzia jest 2 tyg. starsza a też ma tak jak Zuzia. Choć dziś zaczęła się chyba troszkę uśmiechać. Tylko, że Madzia to troszkę wczesniak i może wszystkiego się później uczyć.
Tunia - tu masz link. to jest ta elastyczna chusta do 3-4 m-ca. myangel chyba tez kupowala od tego producenta. jestem zadowolona
Pentelka Chusta elastyczna CUKIERECZEK 54cm TANIO! (1415838662) - Aukcje internetowe Allegro

!aaaa, i moje dziecko się nie śmieje, uśmiecha się trochę, ale się nie śmieje, nie wiem czy ma jeszcze czas na nauczenie się śmiania czy mam to uważać za jakąś anomalię....??
a to zapalenie czy jakas grzybica? bo skoro niedawno brałas antybiotyk, to może byc grzybica, bo bardzo często występuja po antybiotykach.

jeszcze dziś mąż dużo zajmuje się synkiem, ale jutro do pracy idzie i nie będzie możliwości odseparowania
Sarka, to Mila (tak zdrabniacie, czy Lena?) długo bawi się samodzielnie przy karuzelce!! super:-) u nas 10 min to sukcesWitam
Tunia ty się nic nie przejmuj, Zizia jest jeszcze maleńka i ma czas na zabawę i uśmiechy, poczekaj jeszcze troszkę a zobaczysz sama.
Nie wiem czego oczekujesz i rozumiesz mówiąc o zabawie, moja Milena przy karuzelce polezy do ok 30 min, w spokoju wyma****ąc przy tym rękami i nogami, cos tam sobie gugnie gnie niegdzie jeszczeuśmiechać już się uśmiecha zazwyczaj na przewijaku jak się nad nią nachylam
![]()
Co do karmienia u nas to się dokarmiamy niestety, ok 1,2 buteleczki dziennie (ok 60ml), w nocy mu juz nawet nawet te piersi nie pęcznieją jak wczesniej - choc najda się, problem jest w dzień, juz zaczęłam brac tabletki ale niestety musze zaprzestać bo żle na mnie działaja, boli mnie żołądek i jest mi strasznie po nich niedobrzewczoraj myslałam że po 3 dawkach wykorkuję więc lipa, a juz jestem tak wymeczona tą całą walką o karmienie że pocieszam się zaletami karmienia butlą
, a mleczko mamy NAN Pro HA za 37 zł więc nie wiem skąd bierzecie NAN za 17zł
!
ale pracujemy nad tym;-)zdrabniamy Mila, Milka;-)to ja własnie mam to mleko Nan pro (z tym że HA-profilaktycznie)w puszce z apteki za 37zł!! nie rozumiem tej rozbieznosci w cenach, czym niby sie różna te mleka oprócz ceny??!!Sarka, to Mila (tak zdrabniacie, czy Lena?) długo bawi się samodzielnie przy karuzelce!! super:-) u nas 10 min to sukcesale pracujemy nad tym;-)
a mleko Nan za około 17 zł jest - jest to zwykłe mleczko początkowe -chyba Nan Pro 1 albo Nan 1.