• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dzień dobry
ewwe, no to nieładnie Cię kadry załatwiły:szok: a to tłumaczenie jest trochę dziwne, ja nic nie załatwiałam jakoś szczególnie, a dokumenty do zusu dotarły i żadnych problemów nikt mi nie robił. Te kadrowe w twojej pracy to jakies pierdoły, niezyciowe w dodatku - jakby nie wiedziały, ile pracy jest przy maleństwie.
Asiu -bardzo dobrze, że idziesz z synkiem do lekarza:tak:Jeśli tak płacze i płacze - to trzeba znaleźć przyczynę!
Krolcia - powodzenia na szczepieniu!!
pozdrawiam:-)

reklama
dzień dobry wszystkim my dziś wstałyśmy bardzo wcześnie bo o 6.30 ale jestem dumna z córeczki mojej przespała całą noc od 21.30 do 6.30 jestem w szoku a teraz położyłam ją na brzuszku i zasneła tak pierwszy raz tak więc dziś wielki dzień

kasiarem gratuluje mam takie pytanko kiedy mozna stwierdzic ze dziecko jest leworeczne? ostatnio zauwazylam ze wszystko lapie do lewej raczki. moj maz jest leworeczne ale nie od urodzenia mial wypadek co go zmusil do nauki robienia wszystkiego lewa reka a teraz niektore rzeczy umi robic i prawa i lewa co mnie do dzis dziwi :)

Moje dziecko zwariowało. Już wczoraj spało w dzień raz (nie licząc półgodzinnej drzemki w wózku) i dziś chyba też ma taki plan. Wszystko go interesuje tylko nie spanie... Dobrze, że chociaż umie się bawić swoimi palcami i nie potrzebuje w tym mojej obecności ;)

Moje dziecko zwariowało. Już wczoraj spało w dzień raz (nie licząc półgodzinnej drzemki w wózku) i dziś chyba też ma taki plan. Wszystko go interesuje tylko nie spanie... Dobrze, że chociaż umie się bawić swoimi palcami i nie potrzebuje w tym mojej obecności ;)

moj tez coraz mniej spi ale naszczescie jeszcze kilka razy w ciagu dnia ale trwa to zazwyczaj 40 minut

Cześć i czołem!
U nas noc spokojna. Teraz Idencja jak zwykle ładnie sobie śpi.
Ze spaceru chyba będą nici, bo jakoś zadymkowo się zrobiło. Okna dachowe zasypane, niebo szare. Kicha, bo drobne zakupy chciałam zrobić i zapisać się w przychodni.

Zastanawiam się, czy na szczepienie dziecka można dostać zwolnienie lekarskie. Nie orientujecie się może?

Ewa - Franek to rzeczywiście głodomór. Ja "przetestowałam" Idę w zeszłym tygodniu - zjadła 100 ml i była zadowolona. I dobrze, bo 200 ml bym chyba tydzień musiała odciągać.

hej

antylopka mój jest starszy i robi dokładnie to samo. Nieraz jak zaśnie i ja chodzę na palcach to on wbiega z jakimś okrzykiem, lub robi fikołka:/ a innym razem podchodzi do niej i gładzi ją po główce:/// normalnie sił brak...

gwiazdeczka nie znam się, ale to chyba jeszcze za wcześnie

miłego dnia!

Zastanawiam się, czy na szczepienie dziecka można dostać zwolnienie lekarskie. Nie orientujecie się może?

Ewa - Franek to rzeczywiście głodomór. Ja "przetestowałam" Idę w zeszłym tygodniu - zjadła 100 ml i była zadowolona. I dobrze, bo 200 ml bym chyba tydzień musiała odciągać.

Chyba można, bo pediatra bada dziecko przed szczepieniem - więc pewnie może wtedy wypisać zwolnienie. Ale głowy nie dam, bo my nie braliśmy :)

A co do Pucka, to ja nie wiem, gdzie mu się to mieści. Aż się boję go ważyć. Długi już jest taki, że co chwilę coś mu spada z przewijaka jak się odepchnie ;) A jak je, to mu opowiadam bajkę o smoku wawelskim, który też tak pił... Ale nie rusza go to specjalnie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry