Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Elena a Czaruś na cycu czy butli?
moze jest mu ciasno? ja pierwszy raz meza obwiazalam to za ciasno bylo i mlody sie darl a maz narzekal...Kolejna próba noszenia w chuście zakończyła się po raz kolejny rykiem.Nie wiem o co mu chodzi, ale ja mam wrażenie że on się boi, kiedy nie czuje moich rąk, i mimo iż je podkladam pod pupę po zainstalowaniu małego jak należy w tej chuście, to już nie ma przepros... Poprobuje jeszcze kilka razy, a nóż widelec się jakoś przyzwyczai....
). Cyprian najbardziej lubi beczułkę tommeetippie, ale z niej tylko herbatkę dostaje. To jest dobra opcja jak karmisz piersią, bo ma taki przypominający brodawkę smoczek. Z kolei Nuby ma smoczek tzw wieloprzepływowy - nie ma dziurki tylko jest przecięty na krzyż i wtedy dziecko musi się napracować, żeby coś zassać, jak słabo ciągnie to nic nie leci - nie wiem czy o to ci chodziło...