Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeżeli na prawdę macie problem z podporem i trzymaniem główki, to polecam ćwiczyć na piłce.dzień dobry,
my dzis bylismy w poradni neonatologicznej sprawdzić rozwój psycho-ruchowy Zuzi, a ona była tak zaspana, że ani nie chciała innych dźwięków wydawać ani głowy podnosić leżąc na brzuszku...
w ogóle z leżeniem na brzuchu mamy kłopot bo ona nie lubi i dłużej jak 10 min nie wytrzyma, i jak ją mam nauczyć podnoszenia wysoko głowy a potem podpierania sie na rączkach...
oo,obudziła sie wiec uciekam....
. Pił przez kapturki i strasznie sie meczył i nienajadał, ostatnio wogóle już nie chciał piersi, zaczełam go karmić butla, raz mm, raz moje odciągnięte i dziś mój Mati w napadzie histerii złapał za sutka i ciagnął
. Nie wierze, 2 miesiące walczyłam zeby złapał za sutki i teraz jak już prawie całkiem na butle przestawiony on łapie jak gdyby nigdy nic
. Zwariować można, ale nic ciesze sie bo przynajmiej nie rozdziela nas już ten sztuczny plastik przy karmieniu :-). Dziś spedzimy cały dzien na piersi to może zaczne produkować mleko zgodnie z jego potrzebami
.ainah - karmi ile się da, dokarmia bebilonem, ale laktacja się trzyma dobrze. Moja mama u niej była i mi opowiadała, że Maksiu jest taki słodziak, że mnaim. Robi miny na myśliciela - podpiera się tak pod bródką i patrzy prosto w oczyantylopka a co tam u ainah i szwarou?
ainah dawno się nie odzywała, a o szwarou to już nie wspomnę hehe dumny tatuś chyba o nas zapomniał. mam nadzieje, że ainah jakoś dała rade z tym karmieniem.