Bodzinka
Lekko Stuknięta Mamuśka;)
Dam rade gorsze widziałam i porzadkowałam hi hi hiO, no to nieciekawie... Ja miałam kroplówkę do końca - jeździłam z nią pod prysznic i na fotel - jak na amerykańskich filmachA znieczulenia nie brałam...
Przy porodzie miałam super lekarza - taki młody gość. Potem zawsze zagadywał, jak się na korytarzu mijaliśmy. Za to na obchodzie rano przed porodem był taki stary lekarz-sadysta. Strasznie niedelikatnyI śmiał się z moich skurczów (twierdziłam, że się ktg zepsuło, bo ich nie zapisuje
). Powiedział, że to nie skurcze, tylko gra wstępna
Bodzinka, no to powodzenia - mój pulpit wygląda tak:
Zobacz załącznik 343828
(zdjęcie autorstwa mojego Męża)
Buuu... Franek zakichał moją korektę!!!!
Bosze az mi sie słabo zrobiło.....Utul Dzidziusia od cioteczekuwaga u nas tak wieje że przewróciło mi wózek! szczęśliwym trafem dziecko zatrzymało się na poręczy i na kołderce, obeszło się dzikim strachem....![]()
Tunia ja pod spodenki ubieram rajstopki albo pajacyki jeszcze. Na krótki rękaw zdecydowanie za wcześnie. Jeszcze pogoda jest zmienna a dzidziuś leży. Na góre zakładam czasem krótki i długi rekaw, zalezy od tego czy bliżej 20 czy 25.jak w ogóle ubierać dzidzia jak jest np 20-25 stopni?
myślicie, że body z kr. rękawem i na to bawełniana bluzeczka z dł i spodenki lub bluzeczka z dł. rękawem, rajstopki i sukienka wystarczą?
czy już sam kr rękaw może być?
Po chirurgu...Lolo ma prawo byc marudny, senny i nie do życia. Podawać mu co 8 h przeciwbólowe bo to poważne złamanie łokcie. No i niestety jak opuchlizna łapki do wtorku nie zejdzie to zmiana gipsu. No i lekarka powiedziala, że to w fatalnym miejscu bo akurat w lokciu...Teraz znowu śpi..Tylko czemu w nocy nie chce???

Dzis to zostało nieco zaburzone bo starszy w domu został, ot wagary takie sobie zrobił