Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i niestety bardzo ograniczające i męczące:-/
...mniemam ze to wszystko po prostu gorzej brzmi jak naprawdę jest! Skąd taka diagnoza? przeciez nie zauważałas nic niepokojacego! no własnie - a skąd pomysł na takową wizyte w ogóle?
skończyło się moje karmienie. Żałuję teraz, że zaczęłam brać te zastrzyki. Mogłam zacisnąć zęby, jakoś bym wytrzymała.
, brakuje mi tych rozmów i ploteczek jak się wychodziło grupką na dymek
.
??? Mój też ma lokomocyjną i po tym syropie rzygał dalej niż widział! Masz może jakiś patent na podanie dziecku tabletki?przekroiłam tabletkę na pół, dałam małej do buzi i od razu wodę do popicia. Oczywiście nie połknęła tabletkiAsjaa a jak Ty jej podałaś ten aviomarin??? Mój też ma lokomocyjną i po tym syropie rzygał dalej niż widział! Masz może jakiś patent na podanie dziecku tabletki?
otworzyła buźkę, a cały język biały od częściowo rozpuszczonej tabletki. No to dałam jeszcze picia i kazałam popłukać buzię i połknąć.
, bo zasnęła, po ok 40 min się obudziła ale na szczęście brzuszek jej nie bolał i dalej jazda przebiegała spokojnie:-)
ciekawe czy zje
ale chyba jabłko, ze względu na ewentualne zatwardzenia po marchewce.
(przeczytałam książkę A Carra)
szczerze mówiąc nie wiem, jak to będzie...wiesz, skrzywiła się, ale szybko dałam picie i jakoś poszło.A młoda nie jęczała, ze gorzkie czy coś?