Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
produkcja trwa normalnie caaały dzień!!! hehe, moja do południ robi sobie krótką drzemkę, taką że ja ledwo co zdazę zjeśc śniadanie i ubrać się i juz się budzi, potem śpi dopiero na spacerze (ostatnio tez coś nienajlepiej:/), potem przed kąpielą znów krtóciutka do 30 min drzemka no o dopiero na noc spanie, dziś mnie moja córka wielce zaskoczyła bo przy jej całym uwielbieniu moich rąk zasnęła po odłożeniu do łóżeczka hhehe tzn nie raz w nim już sobie zasypiała ale najpierw było przysypianie na moich rękach, karmienie i dopiero łóżeczko a dziś ewidentnie nie chciała spać mi na rękach, może jej juz po prostu nie wygodnie hmmm

) od 4 mies. A może jej już smok nie odpowiada? Próbowałaś podać mleko łyżeczką? Wiem, to upierdliwe, ale może da radę?
moja siostra wystąpiła z podobną propozycją, bo z kolei ona z zacięciem fryzjerskim i już nawet miejsce ma na taki zakład kosmetyczny, no i ktoś do pazurów byłby idealny

Witajcie kochane...
Po długiej nieobecności może ciut w skrócie...
Zuzia jest bardzo pogodnym dzieckiem. Śmieje się prawie cały czas, pluje i gugaPrzekręca się już samodzielnie z plecków na boczki i brzuszek, i odwrotnie. Bawi się zabaweczkami i trzyma już prawie sama butle
tzn próbuje ( dałam zdjęcie do galerii )
Zasypia mi o 21:00 budzi się o 24:00 dostaje mleczko zagęszczone kleikiem kukurydzianym i śpi do 7:00![]()
Dziś zaczęłam jej podawać domowej roboty soczki puki co z marchewki i jabłka, bo je już jadła.
Dokucza nam tylko naczyniaczek który ma na ustach, ostatnio zauważyłam, że się powiększył i chyba czeka nas operacyjne wycinanie, ale mam nadzieję, że jednak się nie powiększy już i się wchłonie.
Mierzy 64cm i waży 6870grblondyneczka o niebieskich dużych oczkach
Ps. dziękuję Elenko![]()