Antylopka
Potrojna mamuska
do roku to nie, tak z 10 miesięcy może pociągnę, więcej nieU mnie tak samo. Wiele radości sprawia mi karmienie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do roku to nie, tak z 10 miesięcy może pociągnę, więcej nieU mnie tak samo. Wiele radości sprawia mi karmienie.

Też lubię (lubię to... czytam aktualnie 2 numer tygodnika Uważam Rze i chciałam Wam go polecić jeśli szukacie innego spojrzenia na sprawy bieżące ze świata i kraju, inteligentnych i zabawnych tekstów, w końcu ktoś wydał gazetę na poziomie, jak na razie bezstronniczą...
) Ziemkiewicza, swoją drogą aż dziw, że jeszcze ich nie zniszczyli. Ale to nie jedyna taka pozycja - jest jeszcze Najwyższy Czas od wielu lat już na rynku, tylko nie w każdym kiosku ;-)
, biedna dziewczyna:-(. Tez bym na Twoim miejscu wybadała sprawę, bo są tacy, którzy wolą tragedię i smutek przeżywać w samotności(np. ja) I teksty typu strasznie mi przykro, będzie dobrze, doprowadzają mnie w takich sytuacjach do białej gorączki.