Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my czekamy na koncowa decyzje dot złobkaBodzinka ty to masz fajnie z tym przedszkolem, a ja nadal czekam na odpowiedź komisji...
w Pl jest 6 tyg, tutaj tez szczepia co 4Gosia - to co przychodnia to inne zwyczaje. Ja byłam we wtorek, to usłyszałam, że mogę zaszczepić dopiero w piątek (trzy dni później), bo musi minąć 6 tygodni, a u Ciebie bez problemu szczepili co 4![]()
Dwa na całe miasto więc jezeli nie pracuje moge zapomnieć. A nawet mama pracujaca musi się nieżle nagimnastykować

Gosia - to co przychodnia to inne zwyczaje. Ja byłam we wtorek, to usłyszałam, że mogę zaszczepić dopiero w piątek (trzy dni później), bo musi minąć 6 tygodni, a u Ciebie bez problemu szczepili co 4![]()
ehhhhhhhhh- po rozmowie z Aluśką prosimy o kciuki! Jak się domyślacie kolejne noce spędzi w szpitalu z Amandą. Były dziś u swojej doktorki i była ona bardzo zaniepokojona stanem Amandy, tym jak sie odwodniła i utrzymującą się non stop goraczką w okolicach 40st, wymiotami, bólami brzucha , braku poprawy po antybiotykuPodejrzenie sepsa.
Na szczęście w szpitalu nie maja takich podejrzeń- obstawiają jakiś wstrętny wirus.
ehh oby tylko Martynki nie rozłożyło- bo to już w ogóle byłaby
jazda
a więc kciuki kciuki kciuki dla dzieweczyn![]()
A zapomnialam wam powiedziec ze wczoraj przezylam szok.Dzwonil jakis facet do meza i podal sie za jego chrzesniaka, ze jest w Anglii i podejrzewaja u niego raka pluc i jutro ma biopsje a nie ma na to kasy i potrzebuje 1500 euro ale zeby nic nie mowil jego mamie.Okazalo sie ze tak na prawde chrzesniak meza jest w Polsce i pisze mature a ten gosciu to jakis naciagacz ktory chcial wyludzic kaseWpadl kiedy moj maz zapytal o date ur niby chrzesniaka
![]()
człowiek od razu czuje się lepiej no nie? hehe ja przed wyjazdem też musialam podciąć i zrobić pasemka - najwyżej będę łysa patrząc na te jak mi te kłaki lecą