Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
żadne brrrrrrrr, u nas już dawno polskie lato - w cieniu jest powyżej 25 codziennie, w słońcu lepiej nie pytaj...Antylopka na odkrytych??? Brrrrrrrrrrrr :-)
Dla mnie takie ogłoszenie oddam dziecko brzmi jak oddam psa... makabryczne i bulwersujące, jeśli Go nie chce mogła oddać po porodzie, a nie wychowywać przez 9 m-cy i nagle komuś oddać, co znaczy w ogóle w dobre ręce?
Od tego są agencje adopcyjne, a poza tym jeśli przyczyną jest np choroba, problem finansowy, samotność, czy coś podobnego to są okna życia, domy samotnych matek, pomoc społeczna.
Dosłownie nie wierzę, że nie może się ona znikąd doprosić pomocy, jako że jestem wychowana w rodzinie zastępczej pisałam Wam, że przez lata stykałam sie z PCPR-em i ich działalnością, dla mnie jest niemożliwe, że nie otrzymała pomocy jeśli o nią po prosiłal