reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

widzę, ze nie tylko Miki budzi mi się znowu częściej... padam.

u mnie jest chłodniej niż w Pl teraz a ubieram tylko spodnie i skarpetki i na body bluzę. no i czapeczka. bluza jak do wózka to troszkę grubsza, jak do chusty to cieńsza. mały nie lubi być grubo ubrany :-)

reklama
Wierze bo u nas w płaczu już ze dwa tygodnie temu było mama ale nic nie mówiłam, zeby na głupiutka nie wyjśc. także Elena wierze Ci!!! ach jakbym chciała, zeby pierwsze było mama..U starszaka czekałam na nie baardzo długo..tata, baba. mama nie :-(

Tunia, też za tydzień w poniedziałek idę do mojej pani gin i też poproszę o receptę na nuva ring - taniej wyjdzie niż robienie testów co miesiąc ;)

Dla mnie takie ogłoszenie oddam dziecko brzmi jak oddam psa... makabryczne i bulwersujące, jeśli Go nie chce mogła oddać po porodzie, a nie wychowywać przez 9 m-cy i nagle komuś oddać, co znaczy w ogóle w dobre ręce?

Od tego są agencje adopcyjne, a poza tym jeśli przyczyną jest np choroba, problem finansowy, samotność, czy coś podobnego to są okna życia, domy samotnych matek, pomoc społeczna.

Dosłownie nie wierzę, że nie może się ona znikąd doprosić pomocy, jako że jestem wychowana w rodzinie zastępczej pisałam Wam, że przez lata stykałam sie z PCPR-em i ich działalnością, dla mnie jest niemożliwe, że nie otrzymała pomocy jeśli o nią po prosiłal

Przeczytałaś cały artykuł, czy tylko nagłówek???

Słupsk: Szokujące ogłoszenie! Desperacja samotnej matki poruszyła Słupsk - 9 maja 2011
Jest napisane, że jest niezaradna. Nie powiem dla mnie to patologia, ale nie wiesz w jakiej sytuacji jest naprawdę. Być może jest w takiej sytuacji, że nie ma co dać dla dziecka zjeść i nie myśli racjonalnie. Nie bronię jej, ale nie oceniaj jej, że traktuje dziecko jak rzecz. W artykule jest napisane, że chce widywać się z dzieckiem, więc okno życia nie wchodi w grę. Zresztą nie w każdym mieście jest.
Życie bywa okrutne i ludzie posuwają się do rzeczy niemożliwych.

wiem że jest pewnie osobny wątek,ale ja nie dam rady nadrabiać 'tyle wątków'
więc KTOŚ CHCE te kupony na kosmetyki hippa? te do rossmana ważne do 31 maja więc szybko proszę dać znać

Ostatnia edycja:
ten artykuł...... ehhhh co się dzieje na tym świecie
matki mi wyłącznie żal bo najgorsza patologia nawet musiałaby się czuć strasznie i już nie widzieć ratunku
aby napisać takie ogłoszenie

reklama
Do góry