krolcia
Fanka BB :)
U nas po przejściu na mm z 1 kupy co dwa, trzy dni zrobiło się 6! Teraz już jakoś się unormowało i są średnio 2-3 kupy dziennie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
I to wysokoooooo. 

Tylko czasami jest taka mała kupka, bobek dosłownie, a czasami bardziej konkretna. 

;-) tzn rejony pupy i bioder. A latem byłam już baardzo gruba.
obowiązki domowe to też nie byle co i też można się zmęczyć. no i do tego brak kontaktu z innymi - tego mi trochę brakuje hehe gdzieś tam się trochę stęskniłam za pracą w obsłudze klienta hahaPomóżcie - Mąż mi zwrócił uwagę, że Frankowi od paru dni nie da się odciągnąć napletka. Ja tego nigdy nie robiłam, ale Mąż przy myciu leciutko go odciągał.
Co to może być? Iść do lekarza? Mąż twierdzi, że powinniśmy.
ja rzadko w mikrofali grzeję
częściej jak EWA piszę w wodzie
i jak nie zużyje to wyrzucam, nie zostawiam na 'potem'
Nie ma co panikować. Nie wolno zbyt mocno ingerować w odciąganiu napletka. Delikatnie można podczas kąpieli. Po za tym maleńki otworek będzie widać dopiero za jakiś czasPomóżcie - Mąż mi zwrócił uwagę, że Frankowi od paru dni nie da się odciągnąć napletka. Ja tego nigdy nie robiłam, ale Mąż przy myciu leciutko go odciągał.
Co to może być? Iść do lekarza? Mąż twierdzi, że powinniśmy.
. Żeby stwierdzić czy to stulejka to jeszcze kupa czasu musi minąć
. 
.