Hejo
U nas ma byc 27 stopni ..to ile bedzie w słońcu

...:-)
My spimy średnio do 9 jak nas nikt nie obudzi (tfu tfu na klątwę!)
Rano jak wstanie jest kaszka ryżowa -na 120ml mleka, zjadana prawie w całości, potem mleko, potem zupka w miedzyczasie jakiś soczek owocowy lub trochę owocu ze słoiczka, potem mleko z kleikiem na noc. No i nie chce wyjśc inaczej - jak zastępuję jeden posiłek jarzynówką to mleko jest 3x no i to 4 w nocy. Tak ma być? czy mleko x4 ma być w dzień?
Tunia super że doszliście do konsensusu, to najważniejsze żebyście w sobie mieli oparcie;-)
Ja na mojego jestem cieta od jakiegoś czasu, nie wpuszczam go do sypialni od jakiś 2 tyg

(...)
Co do tej dziewczyny to uważam podobnie, pomoc nie polega na zorganizowaniu jej pieluch, słoiczków itp, tzw. podaniu na tacy, to się skńczy a nikt nie bedzie jej stale robił dostawy towaru. Cięzko mi sie ustosunkować co do tego ogłoszenia bo na pierwszy rzut to powinna być wrecz za to ukarana, ale można się wgłębić, owszem rozważań jest wiele, na moje to ona jest matką, jest dorosła powinna być odpowiedzialna, możliwości troche miała, nie oszukujmy się. Nie wiem co chciała osiągnąć, ciężko mi to ogarnąć, al nie wiem czemu, nie szkoda mi jej...dziecka tak ale nie jej