reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mamolka idziesz na spotkanie 30 maja?? bo ja sie wybieram na 14.30:cool2:
wstyd sie przyznać i ja kilka razy krzyczałam przy Amandzi i może przez to jeszcze robi siku w nocy:dry:
Sarka może ten spadek to tylko taki chwilowy a nie oznaka choróbska
Karolcia może faktycznie już tą choroba przeszedł tylko ten jeden objaw u niego nie wystąpił:confused:
Ewa tulaski dla Franusia na wychodzące zębiska:confused:

reklama
wrublik uroczo Twoja Ania na tym trawniku wyglądała:tak::tak:
Olcia100 udanej imprezy komunijnej życzę z uśmiechem bez łez;-):tak:
i dużo zdróweczka dla Oliwki podsyłam:confused:
Gratulacje dla koleżanki :tak: dorodnego synka urodziła:-) Niech sie maluszek zdrowo chowa:tak::tak:
Salomii a moze ten katar u Arletki jest sienny a nie infekcyjny? może coś pyli albo kwitnie co jej przeszkadza:confused:
pewnie ten okres tak Ci sie przedłuża bo pewnie ten mój spóźniający się tydzień pomyłkowo :baffled::dry:
Sarka oj biedna doczytałam wlaśnie że masz angine ropną:-( współczuje mam nadzije ze jednak że szybko wyleczysz sie z tego choróbska i ze maleńka sie nie zarazi:confused::confused:
Hejcz i jak dojechałaś na tym flaku do domu:szok:
Tunia przykro mi bardzo z powodu twojej mamy i babci :confused: pomodlę się dziś za nich:confused:
asjaa my też na Martynie najpierw Bebiko próbowaliśmy i też jej nie podpasywał a od kilku dni zaczynamy wprowadzać Nan 2:cool2:
Gabriella to was zaszyt z mężem kopnął;-) ....świadkiem być:dry:
dobrze że przynajmniej nie koliduje to z Waszym wyjazdem:tak::tak:

Jutro na 10.15 wyruszam z Martynką do gastrologa (niestety Amandę też muszę zabrać bo nie ma się kto nią zająć) i ciekawa jestem co tym razem zostanie młodej przypisane :dry: bo ileż można lecieć na tych samych lekach bez większej poprawy:baffled:

kochana Ty nie masz siły nosić Ali a mi ostatnio na spacerach Amanda odwala ze nie chce sie jej iśc tylko na chodniku sie pokłada twierdząc ze jest zmęczona i dla świętego spokoju już ją kilka razy niosłam jedną ręką trzymając ja a drugą pchałam wózek jeszcze ktoś na garba by mi sie przydał a miała by komplet:baffled::dry:

nooo Kochana to ja juz nie narzekam :) ale sie usmialam naprawde... od rana mi humor poprawilas...:-D

a takie zabawki sa naprawde fajne, my mamy takiego pieska teraz wczesniej mialam gąsienice ale gdzies sie zapodziala i jej nigdzie znaleźć nie moge..:( a była fajna bo mozna ją było wszędzie przyczepić
witam tak wogole
lece zawieżć Paulinke do żłobkaa potem na jakies zakupy-musze ugotowac zupke nim niania przybedzie

Yvona, bo ja chyba jakoś ominęłam wątek... Ty masz nianię w domu na jakimś okresie próbnym?

U nas dziś z okazji Dnia Matki druga z rzędu noc przespana! :) Fajnie! :) Pucek obudził się o 6, ale zajął się sobą i dał nam jeszcze pół godziny pospać. Niestety temp. po obudzenia dalej wysoka, co mi nieco zepsuło humor :/

Teraz Franulo już powoli drzemie, a się biorę za robotę, bo mam dziś oddać kolejny rozdział, a przede mną jeszcze co najmniej placek - wieczorem mamy gości... Może przez chwilę przestanę snuć czarne wizje naszej przyszłości dzięki temu ;)

witam się i ja z rana!
Aluśka kciuki za wizytę, oby udaną i niech już malusia wróci do zdrówka!
Tunia cieszę się że moja rada ci podpasowała, zobaczysz że jeszcze trochę a Zuzia sama widząc łyżeczkę będzie machać rączkami i nóżkami ze szczęścia że mamusia niamu szykuje :) ale jeszcze trochę czasu do tego zleci
ząbkującym współczuję, u nas dopiero zaczęły się intensywne ślinotoki, ale gryzaki jeszcze nie są potrzebne, w ogóle to tylko jedna najprostsza grzechotka jest używana, inne zabawki są na razie w odstawce
mamuśki! wszystkiego najlepszego od naszych dzieciaków dla nas wszystkich!

Aluśka- nie zapisałam się bo zarówno w dniu kiedy ostatnio gadałyśmy jak i przed chwilą w formularzu rejestracji po próbie zapisania się pojawia się napis: ojej, nie możemy wyświetlić tej strony... więc sobie odpuściłam zapisanie się- może to znaczy żę nie ma już miejsca na tą godzinę

opis spacerów- hahah skąd to znam- ja się wycwaniłam i jak Olek jest zmęczony to każe mu stanąć na podnóżku wózka i złapać się o bok wózka i ich oboje pcham:baffled: ostatnio dałam czadu pod Pałuby- myślałam że płuca wypluję ;/

a tak w ogóle plany podania wody w nocy spełzły na niczym i od 3 w nocy spaliśmy z Mkiołajem ;/

Za to na Dzień Matki dostałam czekoladki Merci od dzieci i śniadanko od męża :)

Hejka.;-)
Dopijam kawkę i lecę się przygotować na występy do przedszkola. Wczoraj maluch pierwszy raz dostał mleko zaciągnięte kaszką o 23.00. Pięknie przespał po nim do 5.00:tak:. Chyba ta kaszka to trafi u nas na stałe do wieczornego mleka:-D.
Brzuch mnie tak dziwnie boli już od wczoraj. Coś mnie gniecie we flaczkach:-p.

Ewa jak myślisz, że może Ci się owulacja przesunęła to zrób test taki bardziej czuły. Ten np.
Bobo-Test - test ci��owy strumieniowy 1 szt - testy ci��owe, p�odno�ci - Biomerica Inc - Apteka internetowa - Dobra-apteka.pl - leki i kosmetyki po bardzo atrakcyjnych cenach.

Zresztą chyba wszystkie testy strumieniowe są czulsze niż płytkowe

Dzięki, Krolcia... Nie wiem, czy chcę go robić ;) Naprawdę wykrywa 2-3-dniową ciążę?? Szok... Podeślę linka Mężowi, może mi kupi po drodze z pracy :/

reklama
Cześć i czołem!
Chciałam wczoraj coś napisac, ale padłam zanim doczytałam Was do końca.
U nas zębiska górne idą niestety. Wczoraj, jak byłam na zajęciach, mała urządziła koncert i Małżon nie potrafił jej uspokoić. Wieczora znów był ryk. Niech już te cholerstwa wyjdą, to będzie idealny kasownik.

Do góry