Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zwariuję do poniedziałku
Wszystko w normie. Leukocytów nie miałam ale to pewnie tez nic złego. Bakterie mogą świadczyć o rozwijającym się zapaleniu pęcherza. Ja przed badaniem moczu miałam zapalenie pęcherza i mimo, że zdążyłam się wyleczyć to jeszcze były śladowe ilości bakterii.
na pewno nie zaszkodzi :-) poza tym jest slodka dosc, wiec prawie jak slodycze :-)Ależ mnie ssie w żołądku aaauuu , jeść zaczynam już średnio co 4 godziny, niby jeszcze nie przytyłam nic, i nadal jestem poltora kilosa w plecy, ale przy jedzeniu z taką częstotliwością szybko nadrobię i jeszcze będę płakała że dupa rośnie. Jak tak dalej pójdzie to będę jadła co godzinę i mało będzie... Jeść by się jadło często, a kupa raz na 3 dni:[

Witam
Znów wpadam na chwilkę, przywitać się i zmykam
Dosyc mam już tej nauki i w ogóle ostatnio kiepsko się czuję
Tęsknię za forum, za wsłuchiwaniem się w swoje ciało, bo ja teraz kompletnie na nic nie mam czasu;(
Życzę Wam kochane spokojnych dni, w zdrowiu,bez dolegliwości i bez deszczu! Postaram się po niedzieli juz częściej zaglądać.Buziaczki:*****
Sarka kochana a może ty masz zapalenie pęcherza?? Ból podbrzusza i częste oddawanie moczu by się zgadzało. Mimo wszystko nie masz czym martwić, takie bóle to chyba dopiero się zaczną
U mnie juz po USG genetycznym, co opisałam w odpowiednim wątku. Dziewczyny wkraczam w II TRYMESTR!!![]()