reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
witam wieczorową porą
ale sie usmialam z tych waszych wakacyjnych opowiesci:D
aluska Ty to sie masz naprawde... a swoją drogą te zmien ten telefon:) i dobrze ze sie wypad udal
Tunia duzo zdrówka zycze
gwiazdeczka gratki
thinka &&&

a u nas chorobowo...cholera juz mam dosc
Paulina zasmarkana, Alicji tez sie z nosa leje i jeszcze kaszle. To niby od zapalenia spojówek które miała, nie wiem nie znam sie ale kaszel ma paskudny. Mnie boli gardlo wrrrr same radosci
I na dodatek jak to zwykle na weekend gdzies sie nam sloneczko schowalo. Mam nadzieje ze sie jutro pokaze
no i nie wiem co robic z Alicja i tym jej jedzeniem. Deserek i zupka jakos poszly ale mleko z butli i z kubeczka juz niebardzo. Ona jest pulchna i duza wiec nie chce w nia pakować za duzo kaszy tyle tylko ile to konieczne. Chcialam jej na noc robic mleko z kaszą zeby sie nasycila i w nocy spala no ale dalej sie budzi-teraz to mozliwe ze przez ten katar.
a najgorsze ze czasem dam jej niekapka do reki i sie napije-troszke porozlewa ale i wypije a czasem ani sama ani ode mnie nic nie wypije...wrrr
to ja dam jej cyca ale niania?? wogole na cyca sie rzuca zje w mig i juz szczesliwa.... ja nie wiem co za baba:D
a moja Paulina dzisiaj wziela po kąpieli moje wkladki laktacyjne wsadzila sobie pod bluzke i mowi-TO MOJE CYSIE:D
zmykam kurowac gardlo..

Ostatnia edycja:
Asia lepiej jechac sprawdzic jesli Twoja intuicja mowi Ci ze cos jest nie tak.
ja ostatnio tez zyje w stresie po maly czesto spi 1 h i budzi sie z ogromnym wrzaskiem ostatnio az csaly sie trzasl a wczoraj uslyszałam pisk w sumie nic dziwnego po maly zawsze gada przez sen ale jakos nie dalo mi to spokoju i wstalam zobaczyc co i jak a tu maly z buzia otwarta nie potrafiacy zlapac oddechu :-(moja lekarka twierdzi ze przesadzam ale wczoraj juz wolalam mame bo nie wiedzialm co robic i sama widziala ze nie przesadzam ... nie wiem czy to teraz jakis taki etap u tych dzieciaczkow czy co

Hej.;-)
Szykowania co niemiara. Jutro chrzciny a ja jeszcze nad garami siedzę:tak:. W kościele oczy na zapałki chyba będę musiała zrobić. No nic, zaraz faszerowane udka się upieką, poczekam jeszcze na podanie nocnego mleka i idę spać. Rano pobudka i zapierdziel dalej:baffled:.

witam
jestem dzis bardzo szczesliwa zdalam ostatni egzamin jeszcze tylko obrona w wrzesniu i edukacja jak narazie zakonczona a czy kontynulacja w pazdzierniku to jeszcze zobaczymy ...
gratulacje:)))))

Ja tylko na chwilę wyglądam zza notatek. Proszę o kciuki jutro - mam dwa zaliczenia :-(
powodzenia!!

fajnie u mamusi - dopiero wstałam. Zmyam na śniadanko, papa

Dzien doberek;-)
Dzieki babolki za mile slowo ale cos mi sie widzi ze Jaskowi przestaje smakowac mleko:tak:Cos nie bardzo chce cyca czy butelke.A jak rano zrobilam kaszke to wsunal prawie cala lyzeczka:tak:Ale przez to moje mleczko znika:-(Probowalam wczoraj odciagnac zeby mu podac w butelce ale praktycznie nic nie wylecialo.Chyba konczy sie cycusiowanie:-(
Ale jak w takim razie mam mu podawac mleko?Skoro nie chce ani cyca ani butelki.Lyzeczka?:shocked2:
Krolcia oby chrzciny sie udaly i zebys w kosciele nie usnela;-)
Thinka kciuki zacisniete:tak:
Yvona oby wszystko wrocilo do normy;-)
Gwiazdeczka a moze ma nosek zatkany?:tak:
Tunia jak sie dzisiaj czujesz??Mam nadzieje ze juz lepiej:tak:

Ostatnia edycja:
krolcia udanej imprezki
asia u nas to chyba taka kumulacja zapalonych oskrzeli, wysypki i zabków - tak sie akurat złożyło że wszystko w tym samym czasie ;/

mój Adaś znów smarka
nosz szlak

w końcu zaczął sięgać stópek :) ale przewraca się nadal tylko przez prawe ramię przez lewe ryczy bo nie umie :(

poza tym przeglądając fotki odkryłam że uśmiechał się już jak miał 2 tyg. fajny facet z tego mojego Adasia :) hi

ja mu kubka jeszcze nie daje bo on nic z tego nie kuma
za to zakupiłam gumową szczoteczkę do zębów (których Adaś absolutnie jeszcze nie ma) , tą na palec
i będę mu 'myć' jak mi sie przypomni dziąsełka :)

reklama
witam niedzielnie
pogoda piekna ale wietrzna wiec musze uwazac na te moje zasmarkane pannice
Alicja zjadla dzisiaj pieknie zupke ale od tatusia -sprzedałam ją M po tym jak rano deserku prawie nie tknela ode mnie.
no i z newsow urodzila moja kolezanka-wiecie ta taka "zaplanowana" Termin miala na lipiec ale syn jest:)
udanej niedzieli zycze

PS mam głoda na coś słodkiego...:(

Do góry