Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pucolek zasnął ze śmiechem na ustachAha, zapomniałabym - dziś powiedział TATA
To znaczy, że drugi będzie syn, tak?
![]()
Cwietka jakos mi nie w smak było, ze jakas obca baba gapiła sie na mój biust. Co innego, gdyby to był mój mężczyzna, czy położna, albo nawet ginekolog, ale teściowa to dla mnie obca baba i nic tego nie zmieni. Ja nie jestem obiektem naukowym, żeby ona sie przygladała. Oczywiscie mi też zdarzało sie karmic w przychodni, czy pareczku, ale nikt centralnie sie nie gapił i ja bylam zakryta na ile to było możliwe. Co do karmienia publicznie nie mam oporów, ale niech nikt do cholery nie gapi sie centalnie jak karmie.
hello dziewczynki
Kurde wczoraj miałam obciąć Mikosiowi włoski bo już ma tak długie że wchodzą mu do oczek,ale tak mi szkoda obcinać te pióreczka,no i chyba jeszcze poczekam,póki co fryzura nie zmienna zaczesana na boczek :-)
czesc dziewczyny opadam z sil Wojtus budził sie w nocy co 15 minut opadam sil pierwszy raz od 2 miesiecy pił mleko w nocy w ciagu dnia nic tylko placze i tylko noszenie na rekach :-(co stosowałyscie przy zabkowaniu moze jest jeszcze cos co nie stosowałam ? jeszcze kilka dni i chyba oszaleje
.
. Wiolcia stosowała u Krzysia i z dobrym skutkiem.