reklama
Witam 
Dzisiaj spać nie mogłam. Obudziłam się o 1 w nocy i do 5 nie spałam. Jestem nieprzytomna. Zuza bawi się klockami a Aluś spałaszował kaszkę z jabłkiem i chyba mu kupka idzie
Zaraz go przebiorę i idzie lulu.
Wszystkim siedmiomiesięczniakom wszystkiego najlepszego
idę położyć Ala i jeszcze przylecę....
Dzisiaj spać nie mogłam. Obudziłam się o 1 w nocy i do 5 nie spałam. Jestem nieprzytomna. Zuza bawi się klockami a Aluś spałaszował kaszkę z jabłkiem i chyba mu kupka idzie
Wszystkim siedmiomiesięczniakom wszystkiego najlepszego
idę położyć Ala i jeszcze przylecę....
U
użytkowniczka r
Gość
hello dziewczynki
Kurde wczoraj miałam obciąć Mikosiowi włoski bo już ma tak długie że wchodzą mu do oczek,ale tak mi szkoda obcinać te pióreczka,no i chyba jeszcze poczekam,póki co fryzura nie zmienna zaczesana na boczek :-)
Mój tez od prawie 2 tygodni mówi tatata,dadada a bababa to już prawie w ogóle,no i nieeeeeeeeeeeee jeszcze mówi hehe
Ja tez sie kryłam przed teściową z cycorkami :-)
Wszystkiego najlepszego i dużo buziaków dla Hubcia
Kurde wczoraj miałam obciąć Mikosiowi włoski bo już ma tak długie że wchodzą mu do oczek,ale tak mi szkoda obcinać te pióreczka,no i chyba jeszcze poczekam,póki co fryzura nie zmienna zaczesana na boczek :-)
Pucolek zasnął ze śmiechem na ustachAha, zapomniałabym - dziś powiedział TATA
To znaczy, że drugi będzie syn, tak?
![]()
Mój tez od prawie 2 tygodni mówi tatata,dadada a bababa to już prawie w ogóle,no i nieeeeeeeeeeeee jeszcze mówi hehe
Cwietka jakos mi nie w smak było, ze jakas obca baba gapiła sie na mój biust. Co innego, gdyby to był mój mężczyzna, czy położna, albo nawet ginekolog, ale teściowa to dla mnie obca baba i nic tego nie zmieni. Ja nie jestem obiektem naukowym, żeby ona sie przygladała. Oczywiscie mi też zdarzało sie karmic w przychodni, czy pareczku, ale nikt centralnie sie nie gapił i ja bylam zakryta na ile to było możliwe. Co do karmienia publicznie nie mam oporów, ale niech nikt do cholery nie gapi sie centalnie jak karmie.
Ja tez sie kryłam przed teściową z cycorkami :-)
Wszystkiego najlepszego i dużo buziaków dla Hubcia
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
czesc dziewczyny opadam z sil Wojtus budził sie w nocy co 15 minut opadam sil pierwszy raz od 2 miesiecy pił mleko w nocy w ciagu dnia nic tylko placze i tylko noszenie na rekach :-(co stosowałyscie przy zabkowaniu moze jest jeszcze cos co nie stosowałam ? jeszcze kilka dni i chyba oszaleje
hello dziewczynki
No to nieźle! Mój Alcio taki łysol
czesc dziewczyny opadam z sil Wojtus budził sie w nocy co 15 minut opadam sil pierwszy raz od 2 miesiecy pił mleko w nocy w ciagu dnia nic tylko placze i tylko noszenie na rekach :-(co stosowałyscie przy zabkowaniu moze jest jeszcze cos co nie stosowałam ? jeszcze kilka dni i chyba oszaleje
Żczę duuużo siły. Małego noś przytulaj, głaskaj bo go bardzo boli pewnie. Chyba trzeba to przetrzymać. Jak pisałam wcześniej ja dawałam nurofen i camilie bo to mi lekarz przepisał.
Jestem tak wkurzona, ze sie aż ze złości popłakałam...............Przyjechal brat mojego Pana Męża z żona a ja jej nie lubie, kiedys mnie strasznie obgadała, że nie gotuje, nie sprzatam itp., itd....A mamy mieszkanie przed malowanie, usyfione sciany i nie lubie jak ktokolwiek mnie odwiedza ostatnio..I powiedziałam, że owszem, możemy się z nimi zobaczyć ale albo na piffku albo u tesciowej, nie chce ich u nas..I co??? Michał zadzwonil do Pawła, że dzis albo jutro wpadnie a on bez konsultacji ze mna się zgodził!!! PALANT!!! A jutro go nie ma pół dnia i co ??/ Ja mam jak idiotka siedziec i czekac czy łaskwie przyjadą??? A co ja jestem???? Nie normalnie az się pooryczałam bo po raz kolejny moje zdanie się nie liczy i znowu mi tyłek obrobi....Nawet kasy na prezent dla ich córki mi nie dal a miał dać i...
89gwiazdeczka89
Bodzinka mamy podobnych mezów dla mojego tez moje zdanie sie nie liczy musi byc tak jak on chce
reklama
krolcia
Oj Bodzia współczuję. Znam ten ból zapraszania bez ani jednego słowa wcześniej wspomnianego, że w ogóle ktoś będzie
.
Gwiazdeczka, ja dawałam nurofen i dentinox. Sporo ludzi chwali virbucol(czopki
. Wiolcia stosowała u Krzysia i z dobrym skutkiem.
&&&& za Twoją cierpliwość;-).

Gwiazdeczka, ja dawałam nurofen i dentinox. Sporo ludzi chwali virbucol(czopki

&&&& za Twoją cierpliwość;-).
Podziel się: