• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dzieńdoberek:)

Kategor witaj wśród grudniowych mam:) Myślę że 2 czerwca twoje mdłości i wymioty będą już tylko wspomnieniem:)
To bardzo ważny dzień, więc jeśli Cię dopadną to na pewno z nerwów:) 3 mam kciuki &&

Szukam sobie jakiejś taniej komody, bo dostałam pierwsze ciuchy dla malucha od mojej siostry i nie mam ich gdzie schować:) i leżą tak sobie w reklamówce na fotelu...komody teraz też nie mam gdzie wstawić ale coś tam wymyślę:) jest mi ona niezbędna:)Myślę że w weekend wybiorę się może do ikei tam jest w miare niedrogo.. ahh nie moge się doczekać aż będę mogła układać te malusieńkie ciuszki:)

reklama
Witam kochane mamusie!
I życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy i obecnym i przyszłym mamom:***
Znów wpadam na chwilkę bo ciągle w tych książkach siedzę, które juz mi uszami wychodzą a i tak mam wrażenie,że nic nie umiem;(
Tęsknię za forum i żałuję,że nie mam teraz czasu tu wchodzić.Myślę,że po sesji to się zmieni;)
Mam nadzieję,że czujecie się dobrze i że fale powodziowe Was ominęły.Buziaczki:***

Wyobrazam sobie dzien mamy za rok z malenstwem na rekach (ktore juz bedzie dosc duze zreszta) :-)
Wszystkiego najlepszego dla przyszlych i obecnych mam :-)

Lena__R powodzenia w sesji :-) Dasz rade :-)

Ach faktycznie:) można by powiedzieć że dla takich osób jak ja czyli które pierwszy raz są w ciąży - jest to taki pierwszy dzień matki:) alee fajnie:) no i ja dołączam się do najwspanialszych życzeń dla Wszystkich forumowych mamuś:)

Witam i ja
.... nieco zakichana i zasmarkana....:/

kategor witaj wśród nas:))) super niespodzianka, to taki Wasz cud:)
A ślub rozumiem że cywilny tak?

Jako mamusia dziękuję za życzenia;)
Nedługo się same przekonacie jakie to niesamowite być mamą, niewyobrażalny bezmiar miłości o jakiej się Wam nie śniło, nigdy nikogo tak się nie kocha jak swoje dziecko a dziecko mamę uczucie dla którego warto wszystko znieść........bezcenne....

Antylopka no to pozazdrościć szefa, serio i to facet!!! szok!
Moja wielmożna wręcz obrażóna, nawet ze mna nie rozmawia, wzrok odwraca, nie ubolewam wcale, sprawy załatwiam w sekretariacie i już.

ewwe Ikea wbrew pozorom wcale nie taka tania;)
pochwal się ciuszkami:)

Lena pwodzenia na sesji!!!!

ja też dołączam się do życzeń:tak:
mój synuś dzisiaj dał mi przepiękny prezent - namalował mój portret i cudnie go ozdobił, wzruszyłam się strasznie...no te życzenia...po prostu boska sprawa takie dziecko, które mówi że kocha:tak:

pytałam co mam mu zrobić na obiadek, a on, że rosołek z kluseczkami (już się gotuje), a potem zabiorę go na lody!

NO właśnie! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki Mamusie!!!!! :-D

A ja od wczoraj bezdzietna :) Wnuczuś babci 3 tyg nie widział to się stęsknili oboje strasznie za sobą- więc wieczorem zawieźliśmy na noc i dziś chyba też zostanie :) Chyba, że zacznie za nami się rozglądać.
A nocował u babci m.in dlatego, że zawieźliśmy naszego kocurka do kastracji. I tak nie chcieliśmy by go potem męczył w domu. I bardzo dobrze zrobiliśmy. Kot wstał dopiero po 3 h od zabiegu, i do dziś chodzi jeszcze lekko otępiały. Olek by mi go wymęczył- bo nie wiem czy zrozumiałby, że kotka na razie tulić nie można. A kot taki słaby, że nie wiem czy by mu zdążył uciec.

Wczoraj też zaliczyłam standardową wizytkę u gina- O dziwo :confused: kazał położyć się na leżance i tylko pomacał brzuch. W ogóle wczoraj dowiedziałam, że mój prowdzący jest ordynatorem w szpitalu :-) Więc jak wpadnę tam do porodu to mnie chyba przyjmą, co nie? :-p

Następną wizytę mam 15 czerwca ( za 3 tyg).

Po wizycie wpadam do domu i mówię do męża noo Kiły to ja nie mam :P ( akurat miałam wyniki :)).. on w śmiech .. i mówi .. no chyba :)

Ostatnia edycja:
I oczywiście witam nową mamę :) Kategor gratulacje!! No i zobaczysz że 2 czerwca będziesz najpiękniejszą panną młodą :) Bez mdłości, zawirowań głowy - za to z ukochanym przy boku i słodziakiem obrączki podającym :) No i jeszcze maleństwo w brzuszku :) Dużo szczęścia ci życie daje- wynagradza za ten ból i płacz z przeszłości :)

Lena wypinaj tam brzuch- a zobaczysz, że będzie dobrze. Trzymam kciuki i wpadaj się tu chwalić!!
I tak strasznie cię podziwiam- na początku nie miałam problemów z nauką ( tak do 4 miesiąca)ale potem miałam bardzo duże problemy z nauką w ciąży - kompletna dekoncentracja. Nie mogłam się skupić na nauce- tylko mi ciuszki, łóżeczka, wózki były w głowie. Także, zdawaj tam na piątki i oddaj się słodkiemu nicnieróbstwu na długich studenckich wakacjach :)

EwwE
noo to zapisuj się na kurs prawa jazdy :) Czekam czekam :P hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry