mamolka
Fanka BB :)
heheh joamar coś pamiętam, bo ja dopiero co z tego wyszłam a znowu się pakuję z powrotem
po prawie 6 latach też bym nie pamiętała i w sumie czułabym się jak pierworódka 
Ja mojego synka tez tak naprawde pokochałam jak miał może 2 miesiące- wcześniej wiedziałam że jest mój... no ale zakochałam się później, jak się poznaliśmy, jak zobaczyłam jak on mnie kocha i potrzebuje ( hehe moich piersi :-)), jak wtulał się we mnie, jak się uśmiechał tylko do mnie
No na prawdziwe zakochanie potrzeba czasu 
Ja mojego synka tez tak naprawde pokochałam jak miał może 2 miesiące- wcześniej wiedziałam że jest mój... no ale zakochałam się później, jak się poznaliśmy, jak zobaczyłam jak on mnie kocha i potrzebuje ( hehe moich piersi :-)), jak wtulał się we mnie, jak się uśmiechał tylko do mnie

Jak siądę to mi muszę pomagać wstać bo nie mogę z bólu się podnieść
A leżenie to tylko na boku bo inaczej się nie podniosę :-( Co to może być? miałyście tak kiedyś?? Ogryzek mnie chyba wykończy zanim się urodzi 

od chyba dwoch tygodni mnie ta kosc ogonowa boli i... lewy poldupek - az promieniuje na noge... i sie zastanawialam co to, bo myslalam, ze jak bedzie mnie bolec kregoslup to nieco wyzej... jak ciebie tez tak boli to znaczy ze to chyba normalne, a nie tylko jakis taki moj odchyl
Ale ile można tak żyć?? próbowałam pic więcej - nie pomaga, drzemać popołudniu - nie pomaga, pic kawe - nie pomaga, spacerować więcej - dopada mnie kość ogonowa