ewwe
Fanka BB :)
bueheheheheh no i Stefcio jest najlepszy![]()
....można by było po angielsku wołać - STEVEN
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bueheheheheh no i Stefcio jest najlepszy![]()
SalomiiDzien dobry z Norwegii zalanej sloncem(przynajmniej nad atlantykiem heh) ze sniadania popijanego mlekiem bananowym![]()
Bo mi głupio, że już mam taki bandziochWiolcia to dawaj zdjęcie brzuszka do galerii, masz sie czym pochwalić a się nie chwalisz nu nu:-)

Ja jak się zastanawiałam nad 2 dzieckiem to właśnie mój główny problem to było czy dam radę podzielić serducho i robić tak by nie porównywać dzieciątka do mojej super Julci. No

normalnie prawie z dumy peklam :-)Powiedzieliśmy młodemu w jego urodziny, że będzie miał rodzeństwo i że będzie mógł wybrać imię... No i stało się... Pół biedy jak będzie siostra - Natalia, ale jak urodzi się chłopak to kolega Jacol zażyczył sobie żeby był... STEFAN
W dodatku nie potrafimy mu wytłumaczyć, że wybiera się tylko imię i ma być Stefan Muszyński. Mamy 6 miesięcy żeby mu to wybić z głowy. Ja nie chcę Stefana![]()
(Zaraz sobie kakao zrobie do tego) Jakos tak od czasu tego L4 ciagle nie mam czasu. Wychodze, cos zalatwiam, dzis znow bedzie pracowity dzien