reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

My mamy mate literki i zamiast siedzieć a niej to ja Fifi je a ja sprzątam....
Zreszta radzimy sobie bez niej więc juz kupowac nie będe innej ;-)
Gwiazdeczka OLEJ!!!! A dziecku oczywiście prezent i niech gadaja jak im sie nudzi....
Wróciłam, zmokłam, zaraz pije herbate i kończe kolczyki to wrzuce..
Żadna sukienki nie chce????

reklama
tylko teraz znow mam tylemat co za prezent takiej malej kupic ?
boje sie ze kilka dni po roczku zobacze ogloszenie o sprzedazy mojego prezentu na stronce rybnika - tam sa roznego rodzaju ogloszenia. ja bym takich rodzicow chyba udusila :-(

tylko teraz znow mam tylemat co za prezent takiej malej kupic ?
boje sie ze kilka dni po roczku zobacze ogloszenie o sprzedazy mojego prezentu na stronce rybnika - tam sa roznego rodzaju ogloszenia. ja bym takich rodzicow chyba udusila :-(
Żartujesz??? Zrobiliby takie coś??
Jaj ja się durna pytam a brat mojego M zastawił komputer córki z komunii i juz go nie ma...Także w sumie..Saludzi i ludziska...No ale żeby zabawke????
Lalke jej kupcie..Albo wózek dla lalki..Sa takie fajne wilklinowe, malutkie...
EDIT:
O zobacz takie sa np
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wózek+wiklinowy+dla+lalek
i do tego jak macie kase lale a jak nie to nie.

Ostatnia edycja:
nie chce tutaj wyjsc na jakas typowa zolze obgadujaca siostre meza ale wiem ze tego typu kobiety raczej nie powinny miec dzieci myslałam ze definitywnie zakonczyla swoja przeszlosc bedac w ciazy ale wiem ze pomimo tego ze ma rodzine nawykow nie zmienila to tym bardziej bez zadnych sentymentow prezent sprzeda tylko po to aby np kupic sobie nowy ciuch czy kosmetyki

Gwiazdeczka ech :-( a my to mieszkamy niedaleko siebie to może kiedys sie spotkamy na spacerek???
Powiedz mi jak tam wyglada sprawa z tym parkiem rodzinnym u Was?? Jakieś dinki tam są??? I cenowo jak???
Ja mam kasowego doła jak ztąd nad morze ale przejdzie mi jak słońce wyjdzie...

no pewnie, kiedys ten park dinozaurów byl bardzo blisko mnie teraz neistety zostal przeniesiony do Kamienia to jest obok Rybnika. podobno caly czas dokladaja, ale czadowa sprawa sa naprawde duze wydaja z siebie dzwieki jeden nawet Cie opluje :-D aktualnie nie wiem jak to cenowo wyglada bo juz jest to inwestycja zupelnie innych soób o tym akurat jeszcze niedawno bylo bardzo glosno nawet w mediach.

czołem,

gwiazdeczka aż mi się nie chce wierzyć, że ta kobieta byłaby zdolna sprzedaż prezent swojego dziecka !

yyy i nie wiem co jeszcze chciałam napisać :p

Gwiazdeczka - :szok: Żartujesz chyba?! Jak to sprzedać prezent?
Mi się raz zdarzyło wydać pieniądze Idy niezgodnie z przeznaczeniem - tzn. teściowa dała nam pieniądze i powiedziała, żebyśmy kupili małej coś ładnego do ubrania. Wolałam kupić coś innego (maść na te jej problemy skórne), bo ciuszków mamy pod dostatkiem dostanych po innych dzieciach.
Ale żeby się domagać pieniędzy na prezent dla dziecka? Masakra!

Cristal - ja właśnie szukam na allegro pieluszek wielorazowych i będziemy próbować, czy nam to podpasuje. No i mam pytanko do Ciebie lub do Misi - ile wkładów jest potrzebnych? Bo czasem jest otulacz z jednym, a czasem z dwoma wkładami. I czym się różnią bambusowe od tych z mikrofibry? Pewnie chłonnością?

U nas żadnych mat piankowych nie ma i chyba nie będzie. Ida rozpoczęła żywot koczowniczy - nie usiedzi długo na jednym miejscu. W swoim pokoju jest absolutnie bezpieczna i ma miękką wykładzinę, a w salonie trzeba będzie ją pilnować. W głowę się jakoś za bardzo o podłogę nie uderza. Póki co rozpoczynamy przemienianie mieszkania w pole walki - wszędzie powstają zasieki z poduszek ;-)

reklama
czeeeść!

cwietka ja wielorazówki używałam takie PIELUSZKI WIELORAZOWE NAUGHTY BABY PIELUCHY P-Ń (1715553930) - Aukcje internetowe Allegro
u tego właśnie sprzedawcy kupowałam i szczerze mówiąc byłam zadowolona i z ceny i z jakości(może nie najwyższej), ale z dwoma wkładami z mikrofibry nie przeciekało, niedługo planuję kupić coś nowego może nawet bambusowe przetestuję :)

Bodzinko
- zapraszam na słodkości do mnie - coś się znajdzie a też mam dołka!

Do góry