Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Normalnie jestem w szoku.Skurcze mam takie jak przy porodzie
My mamy zamiar pojechac na nastepny rok.A nie wiem czy wiesz ale kilka km od tatralandii sa inne aquaparki a raczej blotniste baseny z babelkami
Tez polecam
ojej to w przyszym tygodniu bedę na pewno, pogoda czy nie pogoda - przyjadeSarka - kochana, a do rodziców się czasem nie wybierasz? Bo trzeba by kiedyś zrealizować nasz spacer od dawna przekładany. Ja jeszcze cały tydzień jestem w domku, a w weekend jadę do rodziców na tydzień.
Witam sie i ja;-)
Jak wy przechodzilyscie pierwszy @??Bo ja normalnie dzis plakalam z bolu, nie obeszlo sie bez przeciwbolowych a lozko nie powiem jak rano wygladaloNormalnie jestem w szoku.Skurcze mam takie jak przy porodzie
![]()
) i piątek po południu (bo prawdopodobnie będziemy już jechać). Jak nie będzie pogody spacerowej, to zapraszam na kawkę :-)