Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to kozaki też wpisuję na listę zakupów, dłuuuuugą listę:/ Kombinezon jakis by się przydał - kurczę, tej zimy miał ze 4 i jednego nawet nie zdążył założyc, a teraz chyba już będzie za mały:/
bo się przedłużyło (w życiu byście nie zgadły dlaczego - ale to tylko na zamknięty się nadaje). A mąż musiał z Cyprulem do pracy pojechac, no i stamtąd dopiero ja go odebrałam i przez całe miasto do domu. Wchodzę - i oczom nie wierzę - wszędzie biało

sądzę że nawet by Ci się to nie udało choć byś bardzo chciała
także buty zimowe bedą potrzebne jak najbardziej heheHehe, ja też nie wiem czemu tak napisałamcristal
Czytając sama nie rozumialm dlaczego na śniego Cyprianka nie puścisz, nie mogłam w głowie znależć odpowiedzisądzę że nawet by Ci się to nie udało choć byś bardzo chciała
także buty zimowe bedą potrzebne jak najbardziej hehe
Tak mi się wydawało, że zima za chwilę będzie - no bo już jest późna jesień - i on jeszcze nie będzie chodził
Ehhh, pomerdało mi się, to z przemęczenia i niewyspania chyba - miałam isc spac o 21.00 i proszę, co robię? Piszę;-) No, jak zwykle....