Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas po katarze - od wczoraj już nic nie odciągałam! I tym sposobem teoria o Frankowej alergii runęła
Aha - pediatra radziła nam jeszcze kupić sobie aspirator podłączany do odkurzacza :/ Bo niby gruszka jest brutalna :/
Wasze dzieci też się teraz tak okropnie pocą? Franek po drzemce ma włosy takie jakby spod prysznica wyszedł...
Oglądaliśmy dziś w Media Markcie roboty kuchenne. Bo mamy bon na 200 zł do wykorzystania... Na razie się nie zdecydowaliśmy, ale jesteśmy na dobrej drodzeMiałabym wtedy do sprzedania maszynkę do mielenia i mikser z podstawką i obrotową miską - wszystko Zelmera. Ktoś chętny?
![]()

Ale Minia to bardzo pakowne autko - wbrew pozorom. Jednak po zmianie autka na większe (renault megane gran tour) czujemy różnicę - mieści się już nie tylko wózek, ale jeszcze fotelik, wanienka, torby z ciuchami i 30 kg aronii ;-)
.
.
. Maluch pięknie zasnął na powietrzu więc odstawiłam wózek w cień i poszłam sobie chwaściory wyrywać. Mąż leżał na trawce obok wózka i czytał swoje jakieś zapiski i nagle ryk
! Ale taki histeryczny
! Buch do wózka i o co chodzi?! Dopiero po chwili znalazłam żądło na nodze
! Musiała go pszczoła uwalić! Biedny tak płakał. Całe szczęście okazało się , że nie uczulony. Lekko tylko zrobiła się nóżka czerwona a po godzinie już niemal śladu nie było. 

I ciemno się zrobiło strasznie. Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać, bo na grilla jedziemy.