• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dobry wszystkim:-)
Jasko zasnal a ja nie wiem za co sie wziac wiec zaczelam od najwazniejszego czyli bb:-DKsiazka z fr lezy i patrzy na mnie zebym ja w koncu otworzyla:-DZa duzo czasu nie mam bo za godzine lece po Adasia:tak:
Bodzinka witaj kochana:-)
Mississ trzymam kciuki za ciebie:tak:Ja depresje przechodzilam po pierwszym porodzie i wiem jak to jest strasznie meczace zyc z tym na codzien:-(.Szkoda ze twoj facet cie nie wspiera ale mezczyzni zazwyczaj nie widza takich problemow.Ja tez bylam sama i to doslownie bo moj A byl caly czas za graniaca.Jestem pewna ze jak wrocisz do pracy to zle mysli pojda precz:tak:Daj znac jak samopoczucie po Wroclawiu:tak:
Gosia nic sie ciekawego nie dzialo a temat jest ciagle ten sam tj dom i dzieci:-D

krolcia uwielbiam winko a to wygląda ciekawie. Wpuszczam tam swoją słomeczką :P
Wyobraziłam sobie jak się spotykamy u krolci na pogaduchy przy tej wanience hehe :P

krolcia uwielbiam winko a to wygląda ciekawie. Wpuszczam tam swoją słomeczką :P
Wyobraziłam sobie jak się spotykamy u krolci na pogaduchy przy tej wanience hehe :P
Wyobraźnia działa! He he he. Ja nas widzę normalnie w takim kręgu jak dzieci kwiaty z tymi słomkami podłączonymi do wanny buhahaha.:-D:-D:-D

Mateusz zadowolony z siebie po przedszkolu:tak:. On jest teraz starszak! I jest w sali dla starszaków, bo już jest duży i ponieważ jest duży to on nie musi mieć fotelika w samochodzie:eek:! Ot do takiego wniosku doszło to moje dziecię.:-)

Ehe, a potem by było w Wiadomościach "pijane matki zamiast kąpać dzieci, żłopią wino z wanienki" i odpowiednia fotografia. Ehh na takie rzeczy to my się na zakniętym musimy umawaić, bo tu nas może ktos podkablować
laugh.gif

Wiśnie i porzeczki - to musi być dobre połączenie. My w tym roku planujemy skok na okoliczne krzaki z dzika różą. Rosną sobie w polach, a za rok to już może tych pól nie być - ciągle coś nowego się buduje.

No i tańcze i kwicze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Spierzchniete wargi, ból glowy, swiecace oczęta, ból gardła, zatkany nos, dreszcze...Oto JA..A Lolka do przedszkola prowadzic trza, zaraz musze do Biedrony isc, naczynia umyć...Musze szybko ozdrowieć....

Zrobiłam porządek z winem. Trzeba było owoce wyjąć już, bo by się zepsuło, nie miało siły pracować. Ponieważ to duża butla to się zastanawiałam gdzie ja to wszystko pomieszczę:eek:. No i wymyśliłam. Wanienka małego:laugh2:! He he he. Widok nieziemski! Wanna pełna wina:-D:-D.

Zapraszam do kręgu wanienki rozkoszy.
36_1_21.gif

p.s. proszę przynieść własną słomkę!:-D

Szkoda że mieszkam tak daleko,wpadłabym na małą lampeczkę :-))))))))))))

reklama
hej hej
ostatnio mało się udzielam, ale z czytaniem staram się być na bieżąco:-)
Yvona, Gosia - WITAJCIE:-D
ja ostatnio miałam trochę przykrych chwil, pewne sprawy nie poszły tak jak chciałam...buu:-(
Maciek nadal maruda, a zębów dalszych brak...
Synek dziś pierwszy dzień z nianią. Gadał do niej, śmiał się - widac, że dobrze się dogadują:tak:

Bodzia - witaj witaj:-D:-D pozdrawiam i wracaj do zdrówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry