• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam sie jako pelnoetatowy pracownik, matka i pani domu w jendym ;)

padnieta jestem na maksa ale w sumie zadowolona, ze wrocilam do pracy. Alicja dzis byla pierwszy caly dzien z opiekunka i bylo wszystko ok :D takze o najwazniejsze sie nie musze martwic. do tego opiekunka mi dzis powiesila pranko i zrobila zakupy na ryneczku :)))) Ninka leci do przedszkola jak na skrzydlach, wiec jednym slowem dziewczyny mam z glowy. gorzej z obiadami, bo na to mi juz troche nie starcza czasu :(

podczytuje Was na biezaco i nie zapominam o BB :D

reklama
Bodzinka zdrowiej kobietko:tak:
Gufi no to super ze mama i dzieci szczesliwe a nianke i tak mije na oku;-)No to jak juz jestes pelnoetatowa mamusia to pewnie za niedlugo bedziesz w CH??:rofl2:Pamietaj ze zapraszam na kawke;-):-)

Dzieciaki już od godziny śpią:tak:. Nareszcie i starszak poszedł spać o normalnej porze:-). To dzięki temu, że jest już w czterolatkach a czterolatki nie śpią w ciągu dnia.

Poszperam jeszcze chwilę po necie i też się chyba położę.

Ja też zaraz do łóżka mykam. Wezmę ze sobą książkę, przeczytam ze trzy, maks cztery zdania i pewnie zasnę i będę śnić o Krolciowej wanience ;-)

Ewa - pytałam dzisiaj lekarkę o bolące kolana i w sumie nic nie poradziła. Jedynym rozwiązaniem jest zrzucić z siebie zbędne kilogramy
laugh.gif
czyli Dzidziusia ;-) Powiedziała, że można jeść też galaretki - te z żelatyną zwierzęcą oczywiście - ale żadnych rewolucyjnych leków nie poleca.

ja pierwsza sie melduje ;) Alicja dzis zrobila pobudke o 5.00 :( dostala butle i poszla spac, a mnie sie juz nie oplacalo, bo i tak o 6 wstaje ...

asia - dzieki za zaproszenie :)))) na razie wyjazdy sie nie szykuja, moze cos na poczatku przyszlego roku ;)

krolcia - skarpetczki doszly. DZIEKUJE!!!! napisz ile mam Ci przelac za przesylke

Dziś wielki dzień. Dzisiejszej nocy ostatni raz karmiłam Franciszka...
Boję się trochę, co teraz z mlekiem się będzie działo. Ale mam nadzieję, że jakoś powolutku pokarm mi zaniknie.

Pucek właśnie próbuje włożyć kółko z piramidki do pojemnika na klocki, ale mu się nie mieści ;)

Wczoraj intensywny dzień. O 14 wyszliśmy z domu i wróciliśmy o 21. Najpierw moja praca, potem praca Męża, szybkie zakupy i do znajomych. A na koniec wpadliśmy jeszcze do Frankowego Chrzestnego, który po miesiącu nieobecności wrócił do Krakowa. Było już po 20, ale Pucek dał radę i jeszcze rozróbę zrobił, tzn. powyjmował Chrzestnemu ubrania z walizki - bo jeszcze nie zdążył się rozpakować ;)

No a dziś pobudka o 6 rano... Także Pucuś jest trochę śpiący, pewnie zaraz padnie :)

Ja się biorę ostro do roboty, bo ok. 15 znowu musimy ruszyć z domu, bo idziemy do Parku Wodnego :D

Powiem Wam, że strasznie fajnie się nosi dziecko w chuście z rękami na wierzchu :)

Witam.;-)
Mi dzisiaj pobudkę dzieci zrobiły 10 minut przed budzikiem. Nie powiem, dospałabym sobie:sorry2:, he he. Kawa już się wlewa do mojego brzucha. Maluch szaleje po pokoju, jeszcze z godzinkę i pójdzie spać.

Kupiłam wełnę na all. Kurcze mogła by już przyjść. Znając możliwości poczty i ewentualne spóźnienie wysyłki to będzie w poniedziałek. ech. Mogłabym już zacząć przez weekend a tak doopa.

Dobry
Zaraz herbatka, ciastka i lenistwoooooooooooooooooooooooooo.
Lola P. odprowadził więc przynajmniej tyle, ale gardło boli.............
I głowa buuu.
Moja ukochana przyjaciółka wyladowała w szpitalu psychiatrycznym przez swojego, juz byłego, faceta...Powiem Wam, że sie tak zachował..Ech...
Tralalalala całkiem dobry mam nastrój..;-)

reklama
Jej jaki ten mój Juniorek PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!
Ten usmieszek, te oczeta..Ach....Stoi w łózeczku i usmiechy do mnie wysyła :-) On jest niesamowity, praktycznie non stop się smieje!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry