Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a poza tym okazało się, że jej najlepszy przyjaciel i sąsiad został przeniesiony do inne grupy!! nie rozumiem takiej sytuacji, przecież to są małe dzieci i po co narażać ich na stres utraty kolegów i koleżanek, zmiany pani itp!
!
. W e.leclerc są w promocji za 8.99zł. Zaczęłam więc grzebać za rozmiarem. No i trafiłam, że z 8.99zł przecenione były dwie pary na 3.99zł, bo ostatnie z takim wzorem w tej rozmiarówce
:-):-). Zdobyłam więc dwie pary na 8 zł! Zrównoważyło mi to trochę większe pieniądze wydane na dwie pary rajstopek gatta w mojej ulubionej hurtowni(cena też nie zwalająca bo 11zł).

Bodzia - looooz, poczekam sobie. Zresztą w przyszłym tygodniu nas nie ma więc i tak bym najwcześniej przyjęła przesyłkę w poniedziałek 12, tak więc nie śpiesz się. Lepiej zajmij się tym choróbskiem.Cristal kochana postaram się weekend za robote brac (jak mi troche choroba odpuści, bo ledwo doszłam z przedszkola...)
Klimat będzie dośc rodzinny, bo wystąpi m.in. nasz zaprzyjaźniony zespół, w którym prawie wszyscy muzycy przyjadą ze swoimi dzieciakami 1-2-letnimi, a jeden z żoną w ciąży;-) Oby pogoda dopisała....