89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
ja w ciązy czułam sie bardzo atrakcyjna no może nie licząc ostatniego miesiaca bo wtedy to juz taki balon ze mnie był
fajne czasy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W takim razie do dzieła!ja w ciązy czułam sie bardzo atrakcyjna no może nie licząc ostatniego miesiaca bo wtedy to juz taki balon ze mnie byłfajne czasy
W takim razie do dzieła!Takie czasy mogą się powtórzyć
)

telefon z aparatem co miałam jak na złość tez odmówił posłuszeństwa:-(

ech Bodzinko niech twoje słowa zawędrują do moich szefów i daliby mi luzu, to bym z wami częściej popisała...Ano to jak udajesz to oki ;-) Ja nie wiem, tym szefom sie nudzi, ze w kompy zagladają??? Daliby pracownicom luuuzu ;-) A nie je inwigilować... ;-)
aaaaaaaaaaaaa miało być jeszcze nie terazNie, co pół godziny wyjmowałam gar z zamrażary i mieszałam łychą. Robi się łatwo, tylko nie można zapominać o mieszaniu.ciwetka - masz maszyne do robienia lodow? :-)
Przepis prosze :-)Nie, co pół godziny wyjmowałam gar z zamrażary i mieszałam łychą. Robi się łatwo, tylko nie można zapominać o mieszaniu.