• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witajcie :)
Ja tylko na moment, bo jesteśmy jeszcze u Rodziców. Już po ślubie i po wakacjach. Pogoda się udała, Franek się wytańczył, a o 20 pojechał do Dziadków, obejrzał mecz, zjadł kaszkę i poszedł spać ;)
Nadrobienie Was po tygodniu jest niemożliwe, więc nie będę nawet próbować ;) Widzę, że mamy nową Mamę :D

U nas wszystko ok. Z niusów dnia - dawno wyczekiwana wiadomość: IDZIE ZĄB :D W środę rano pękło dziąsło i już czuć igiełkę, stuka też pod łyżeczką. Wczoraj Franek miał okrutnie marudny dzień i lekką gorączkę, ale i tak jest bardzo dzielny. Dziś już szaleje. Ząb jeszcze cały czas schowany, ale to już raczej kwestia kilku dni, żeby wyjrzał na światło dzienne :)

Uciekam. Od poniedziałku jesteśmy w domu, więc wtedy będę już ogarniać wątki na bieżąco ;)

reklama
witam jestem dzis strasznie nie wyspana a taki ciezki dzien mnie czeka. nie wiem co mi sie stalo miałam jakis atak moze to znow te cholerne nerki tylko ze tym razem zaraz po ataku miałam 3 h bigunke poprostu padam zasnełam dopiero o 4 ;/

Gratki dla Franka za zebola.
U nas w nocy gorączka :-( Więc dzis w domku bo i tak biedak rano zauwa ze mną a u nas taka zimnica z rana, że mu ubrałam ocieplane spodnie i buty :szok: z 5 st. chyba tylko było :-(
Krolcia :szok: pogieło ich!!!!!!!!!!!!!!!! U nas książek nie ma bo pani stwierdziła, że sa w nich koszmarne błędy metodyczne i , że ona porobi kary pracy więc tylko papier ksero zaniosłam.A dzisiaj rano mówili, że może zmienia ustawe i nie będą musiały 6 latki iśc do szkoły. Trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!

Gratki dla Franka za zebola.
U nas w nocy gorączka :-( Więc dzis w domku bo i tak biedak rano zauwa ze mną a u nas taka zimnica z rana, że mu ubrałam ocieplane spodnie i buty :szok: z 5 st. chyba tylko było :-(
Krolcia :szok: pogieło ich!!!!!!!!!!!!!!!! U nas książek nie ma bo pani stwierdziła, że sa w nich koszmarne błędy metodyczne i , że ona porobi kary pracy więc tylko papier ksero zaniosłam.A dzisiaj rano mówili, że może zmienia ustawe i nie będą musiały 6 latki iśc do szkoły. Trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!
O to ja trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!

U nas niestety te książki są, znaczy to jest jedna książeczka, zeszyt ćwiczeń i 3 zeszyty kart różnych. Oglądaliśmy to i muszę przyznać, że naprawdę fajne to, ale cena?!!!!!!!

O to ja trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!

U nas niestety te książki są, znaczy to jest jedna książeczka, zeszyt ćwiczeń i 3 zeszyty kart różnych. Oglądaliśmy to i muszę przyznać, że naprawdę fajne to, ale cena?!!!!!!!
Cene to oni z kosmosu wzieli ..No u nas własnie przez koszty Lolo chodzi tylko do 13 choc mnie serce pęka jak go zabieram bo on chce zostać :-(

Aha, chciałam od razu napisać, że dziś m wraca i ma naprawić w kompie to co spi...olił:wściekła/y: przez ściąganie jakiegoś badziewia:crazy:. Więc jeśli mnie nie będzie nagle to znaczy, że "naprawił":dry: po swojemu.

A dlaczego tylko do 13? U nas cena taka sama czy byłby dwie godziny czy osiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry