Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja do tej pory żyłam w przekonaniu, że mała nosi 110

ale raczej wolę nie pożyczać, bo same wiecie, jakie dzieci są w tym wieku - tu ubrudzą, tu gdzieś zaciągną
przynajmniej moja taka jest
a na weselu do zabrudzeń okazji będzie wiele
mogą okazać się nieusuwalne
w każdym razie mama jest włączona w poszukiwania bluzki, a jak nic nie znajdzie, to skomponuję strój z tego, co mam (zamiast bluzki z kołnierzykiem będzie pewnie biała gładka bawełniana)
. Pojechaliśmy na te urodziny. Luuuuz, he he. 5 godzin dziecka nie było. Jak wystartował do tych wszystkich atrakcji to tylko do stolika po picie podchodził i znowu strzała. Ale wypoczęłam:-).

"nie wolno" to jakbym do słupa mowiła. piekarnik??? o tak - jest uwielbiony. i to nie tylko pokrętła, ale uwieszanie się na drzwiczkach, które się zaczynają pod cieżarem otwierać. gniazdka do prądu?? zaraz po piekarniku są boskie. wchodzenie pod stół i wstawanie tam? no ba - musi być. ja to czasami muszę mlodego tak gonić, że jestem bardziej zmęczona niż po ciężkich dniach jakie w pracy bywały. najeść się w spokoju? marzenie!! 
renczysia ale ten Twoj Mikuś ma spanie -zazdroszcze... mi to Ala tak w maire ładnie to niani spi... mi jakoś nie bardzo...