Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie chciałabym wprowadzać w błąd, ale ja słyszałam, że jeśli chodzi o te rozgrzewające maści, to nie wolno jednocześnie smarować i plecków i piersiDzisiaj kupiłam Pulmex Baby do nacierania Mikosia.Używał ktoś może?Jakieś opinie?
nie wiem, może to herezje jakieś

rozbawił mnie opis wojny o butki.hehe. dobrze, że mąż wygrał))
ale nadal w sklepie szukam w pierwszej kolejności rzeczy w innych kolorach.
Cwietka, no fakt, największy ból, że jest to wydatek na raz. Ale za to przestajesz kupowac pampersy - za miesięczne oszczędności możesz kupic 2 nowe otulacze, albo 3-4 używane;-)Cristal - na razie nawet na 2 otulacze nie bardzo mogę sobie pozwlićW kolejce czeka wieeele wydatków - przede wsztskim butki. No i kolejne badania i wizyty u lekarza
Otulacze są dopiero na szarym końcu długiej listy zakupów
Jakoś się będę z tymi trzema gimnastykować ;-) Zwłaszcza, że kolejna pielucha mi przemokła, więc do drzemki poszła jednorazówka
![]()
Ja nie chcę ich do niczego przekonywać, ale podeślę im linki o wielorazówkach, może się zainteresują. Trochę by mi było szkoda tego malucha w tetrze - przecież my tak chodziliśmy i wiele się od mojej Mamy osłuchałam o odparzeniach i ryku po każdym sikaniu, że o kupie nie wspomnę :/
My zostajemy przy pampersach. Głównie z wygody. Moim zdaniem rozsądnie używane (tzn. w miarę często zmieniane) nie mogą zrobić dziecku krzywdy.
I trzeba było je zmywac
Szorowac przypalone patelnie
...etc;-) A tu taka wygoda - brudne gary do śmieci i posprzątane;-)

I doszliśmy do wniosku, że nic nie musielibyśmy kupowac dla następnego członka rodziny, bo wszystko mamy, łącznie z pieluchami. NAwet drugie łóżeczko jest. W zasadzie tylko kosmetyki i pierdółki higieniczne. No i....większy samochód

. Chyba czas wyjąć starszakowi bluzki z długim rękawem.
w nocy to samo, ciagle siada śpiąc