• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ojaaaaaaa to wy macie jeszcze lozeczka na wyzszych poziomach hihi
my mamy tylko 2 poziomy [bo mamy szuflade] i przestawilismy na dol w lipcu jak wrocilismy z wczasow, na ktorych mala nauczyla sie wspinac po szczycie lozka do stojaka. :)
Przyjechalismy, wlozylam ja do lozeczka, wyszlam na minute wracam a ta stoi na kolanach i sie trzyma szczebelkow, od razu ja wyjelam i bach na dol materac. :)
Ledwo glowa jej wsystwala, a teraz juz zaraz bedziemogla sie glowa z lozeczka wychylic :]

cwietka jak ja bym wlasla z mala do jej lozeczka, to raz ze by mi strzelil kregoslup, a dwa ze rozwalilabym lozeczko! podziwiam :-D

w ogole sie podziebilam, przez co musze malej odwolac szczepienie na pneumokoki :/

Zdrowka wam tez zycze!

reklama
Robię jesienne trzepanie szaf. Już część ciuchów poszła do ludzi, inne do śmieci. Dziś przejrzałam ciuchy chłopaków, znowu kilka już do wydania jest:tak:. Ile się nazbierało niepotrzebnych rzeczy to szok normalnie.:szok:

asia o jacie ale miałaś przeżycia:no: masakara:( dobrze ze nic sie nie stało!Buziak:*

My tez obnizyliśmy niedawno, ale moja jeszcze nie staje, próbuje sie podciagać ale ciężki tyłek ciagnie ja jeszcze do materaca:-p

cwietka:-D:-D
widze was oczyma wyobrażni w tym łóżeczku:-D

A moja koza mała śpi, umówiłam się na spacer z koleżanką (urodziła tydz. temu) na spacerek a ta mała krzyżuje mi plany:sorry2: juz obiad dwudaniowy zrobiłam w tym pomidorówke z przetartych pomidorów - ciekawe czy małej posmakuje. Mam nadzieję że ja nie uczuli, bo pomidorowki już słoiczkowe jadła i było ok.

Dziękujemy za zyczonka!!!! Wszystkim urodzonym dzisiaj wielki buziak od ciotki młłaaaa:*****;-);-)

ja jeszce robie liste - gdyby ktos sie spytal co kupic malej pod choinke i na urodziny - chce byc zabezpieczona.:D na razie mam dwie rzeczy i nic mi do glowy nie przychodzi :rofl::laugh2:

hm weszłam by o czymś napisać, a teraz nie pamiętam co...
ainah rozważne jedzenie w ciąży jest dobre dopóty dopóki nie postrzegasz tego przez pryzmat odchudzania się, ja w drugiej ciąży schudłam od niejedzenia słodyczy (wstęrt do słodkiego znowu mi powrócił) o całe 8 kg, a teraz mam Wikunię chudzinkę, i czasami się zamartwiam czy nie dlatego że czasem "nie dogadzałam" sobie czyt. brzuszkowi
9miesięczniakom gratulacje!

Wrublik masz rację, ale mi nie grozi schudnięcie od niejedzenia słodyczy :) tak już mam, że ciężko mi nawet kilo zrzucić :) tu chodzi o zamianę tłuszczu na energię, bo schudnąć nie schudnę z kg, ale może z tłuszczu :)

Krolcia, przypomniałaś mi, że muszę zrobić przegląd w szafie... Ostatni robiłam jeszcze w ciąży, jak trzeba było wygospodarować półkę dla Franka. Uzbierałam wtedy 4 siaty rzeczy do oddania i jedną siatę do wyrzucenia :/ Teraz też będę mieć sporo takich, w których już z różnych względów nie chodzę...

Z łóżeczkiem my mamy problem u Teściów. Jest tam stare łóżeczko mojego Męża i jego Sióstr, z którego Franek korzysta. Ono jest trochę niewymiarowe, a najgorsze jest to, że najniższy poziom ma na takiej wysokości, że jak Pucek stoi przy barierce, to sięga mu ona do klaty :/ A że na podłodze jest mnóstwo ciekawych rzeczy, to wychyla się co chwilę. Tylko patrzeć jak wypadnie...:/ Jeszcze miesiąc-dwa i poproszę chyba o materac dla niego i będzie u Dziadków spał na ziemi, bo to łóżeczko robi się niebezpieczne...
Teściowie ostatnio powiesili Puckowi karuzelę na łóżeczku i pierwsza rzecz, którą zrobił, jak został do niego wsadzony, to rozłożenie karuzeli na części pierwsze...:/

Wróciliśmy ze spaceru i zakupów i padam na twarz... Gorąco jest okropnie, a jeszcze targałam przez pół drogi siatę z zakupami - mam całą lodówkę zawaloną warzywami :D

Pucko teraz śpi, potem szybki obiad i idziemy do lekarza.

Wróciliśmy od lekarza, z zakupów i ze spaceru. Maksiu ma trochę zaczerwienione gardło, ale osłuchowo jest czysto, także nie ma dramatu. Dostał clemastinum hasco i nurofen mimo, że nie ma gorączki, ale ma brać jako środek przeciwzapalny. Mogę mu jeszcze psikać tantuum verde.

Ewa trzymam kciuki za wizytę u lekarza.

reklama
A ja znowu chciałam kilka kolejnych rzeczy sprzedać na all, co by choć parę groszy wpadło i doopa.:-(:-( Kolejnych nie będę wystawiać. Nie ma sensu, więcej zapłacę, za wystawienie niż to warte. Mam dresy do wydania, kombinezony takie jesienne i jeden zimowy. Jesteście zainteresowane w ogóle?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry