kliwia
Fanka BB :)
moja zuzka tez chora :-(
od tygodnia ma katar i to tez taki ze nie chce sie wydostac choci i tak sie juz rozrzedzil.
dostalismy antybiotyk w kroplach Biofuroksym, nasiwin, dzis kupilam jej pulmex baby do smarowania klatki piersiowej, gdyby goraczka podskoczyla[bo ma 37 ciagle] to jeszcze syrop przeciwirusowy jakis dostalmy na recepte, ale nie wykupywalam jeszcze.
od tygodnia ma katar i to tez taki ze nie chce sie wydostac choci i tak sie juz rozrzedzil.
dostalismy antybiotyk w kroplach Biofuroksym, nasiwin, dzis kupilam jej pulmex baby do smarowania klatki piersiowej, gdyby goraczka podskoczyla[bo ma 37 ciagle] to jeszcze syrop przeciwirusowy jakis dostalmy na recepte, ale nie wykupywalam jeszcze.
jeszcze się nagotuję, nasprzątam, napiekę itd.
A najgorzej wku**** mnie jak przychodzi jakas matka po dziecko i laduje mi sie w buciorach, gdzie ja dopiero co odkurzalam i do tego z jakims rozkapryszonym dwulatkiem, rowniez w butach, ktory mi lata po calym domu
A matka oczywiscie nic nie widzi i wdaje sie ze mna w dyskusje.I nie wazne ze juz jest wieczor, czas kapania Jasia i kolacji
Ciekawe czy na noc
Jesli tak to ciekawe o ktorej tym razem bede miala pobudke.Bo dzis w nocy to w ogole bardzo malo spal.Co chwile sie budzil i plakal.