• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia, ja zauważyłam, że Pucek lepiej śpi, jak zje na noc kaszkę. Czasem dajemy mu mleko, jak jest mocno zmęczony i nie ma siły machać łyżeczką. Ale nawet jeśli wypije 210 ml lub więcej, budzi się dość szybko. A całą noc przespał kiedyś jak dostał kanapkę popitą mlekiem - może to jest sposób ;)

A co do innego picia, to Frulo wypija ok. 750 ml do litra (:/) wody dziennie. Czystej wody, a ostatnio wody z cytryną. Soczki są od wielkiego święta, herbatek w ogóle mu nie daję.

Za mną ciężka noc. Dojechaliśmy do Rzeszowa w 4,5 godziny, stojąc w ogromnych korkach :/ Mąż zaraz poszedł spać, a ja siedziałam z Rodzicami i Frulem, który się rozbudził i szalał. Koło północy poszłam go położyć, ale łaził po łóżeczku jeszcze do 1 w nocy :/ A wstał... o 5.30 (na kolację było mleko). Wrzuciłam mu do łóżeczka zabawki i dał nam jeszcze godzinę snu...

Teraz drzemie, a jak się obudzi, to lecimy do drugich Dziadków. Pewnie znowu będzie siedzenie w nocy, a ja już padam na twarz. Oby Frulo ładnie zasnął, bo nie mam siły z nim siedzieć po nocy...

O, właśnie się obudził. No to ruszamy :)

reklama
Myśmy wrócili ze spaceru. Oj wieje jesienią wieje....

Olcia jutro będę w fordonie może uda się choć spacerek wspólny zaliczyć:tak:, tak żeby dzidzie z daleka od siebie były...

Czołem,

mój synuś dostał motor w tyłeczku, bo coraz szybciej pełza po podłodze :) mamy z mężem problem, żeby go złapać :P jak si go posadzi, to sam ładnie siedzi, ale sam nie siada, czy możemy go sami sadzać, czy trzeba poczekać, aż sam zacznie ?

Arlena ma opryszczke :// :OO

no ale nie o tym chcialam, pragne tylko zrobic sonde bo potrzebuje pomocy w prezentach dla 2 osob i nie mam pomyslu :// pierwsze to prezent dla 2 latka ktory zdecydowanie nie jest intelektualista, jest hmm "fizyczny" ma w sobie mase energii i rozwala cala chate :O drugi to 6 latka dziewczynka ktora lubi *******ki dziewczynkowe ogolnie odnajduje sie w sprawach artystycznych itd, ja nie mam pojecia a rodzice tez :// dlatego prosze o pomoc, moze wasze dzieci cos maja czy cos dostaly co ja moglabym kupic, cena nie gra roli(w sensie kazda propozycja jest do rozpatrzenia:))

a z ta opryszczka to sie chyba zaj...e!!! :///

Hejka!
Właśnie zabieramy się za oglądanie filmu.

Salomii- dla dwulatka-mięśniaka nie wiem. Ale dla intelektualistki 6-latki polecam zestaw dorobienia świeczek. Dostałam coś takiego,jak byłam dzieciem i super zabawa była. Oczwiście tata musiał pomagać, bo to praca z gorącym woskiem. W pudełku były foremki, parafina i różne barwniki. Myślę, że w sklepach z zabawkami coś się znaleźć powinno, a w necie znalazałam coś takiego ^ ZRÓB TO SAM - Zestawy Gotowe :: Kraina Świec :: str. 2 informacji o tym, co się składa na zestaw.

Olcia coś koło 14-15 właśnie będę i będę u teściów też jeść obiad. Także bliżej 16? może po 16?
My tam w fordonie zameldowani cały czas jesteśmy i jadę obowiązek obywatelski spełnić= zagłosować.:-)

ledwo żyję A. mało już najada się piersią
prawie wcale- traktuje to jak picie już
a budzi się skubaniec jak kiedyś co 1-2 godz. na pociumkanie
kończy się to tym, że potrafi się obudzić np. 24.00 i nie śpi do 2 bo uciumka ciut i nie może usnąć bo nie czuje chyba sytości
i np. wczoraj przez póltorej godz. ja go kładłam a on wstawał, ja go kładłam a on wstawał
masakra!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry