• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam!

olcia z nieba mi spadłaś....ja się dziś załamałam jak na wage weszłam bo znów przytyłam!!!:( tez jestem słaba cholernie i to mnie gubi...
Też od dziś koniec ze słodyczami!
A masz na myśi jakąś konkretną dietę czy po prostu ograniczyś się w jedzeniu?

reklama
gabriela Ty już oleciałaś dziś Biedrone:eek:
fajne te rajtki? przydałby mi sie z jedne jakieś...

olcia no jak dziecko chce to potrafi:-D nie ma bata! ja to się boje wszelkich rogów, kantów, muszę się rozejrzeć za tymi balonikami na rogi.

cwietka to kiepsko znowu bo ja po usg mogłabym dopiero a to jest po 17:sorry: no nic, będziemy kombinować dalej...w poniedz. i środy masz zajęcia tak?

Dojechali na miejsce i trochę jestem spokojniejsza ale mimo wszystko nerwy mną telepią:sorry2:. I to nie kwestia nadopiekuńczości:no:, ale nie wiedzy m bardziej co do potrzeb dziecka. Zdecydowanie lajtowo i bez żadnych oporów oddałam Matiego pod opiekę szwagierce prawie na cały dzień. Bo wiedziałam, że ona wie co z nim robić, na co uważać itd. A m niestety nie bardzo sobie z tym radzi.:hmm:
Krolcia ja żartowałam z ta nadopiekuńczością ;-)
Ech Filip ma juz "pełne" zapalenie oskrzeli..Zmiana antybiotyku, kolejny syrop w ruch...
Zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Tego mojego choraska nie dośc, że kocem opatuliłam w wózku to i spiworek wyciagnełam...
Ech....Za butami dla Lolka się czas rozglądać..P. w sobote juz przepalił w piecu...Lolek sie o rękawiczki dopomina, idziemy dzis kupić,
Ja tam was nie chce martwić ale Filip pomimo pożerania na kolecje kaszki i tak się budzi w nocy na cyca i JE nie pije i nie ciamka tylko JE....Także wszytko od dziecka zalezy...
Sarka ja nie byłam w Biedronie tylko dlatego, ze kasy zapomniałam i do pediatry szłam :-p
Ale ja kupiłam ostatnio dzieciakom po dwie pary rajstop a te z biedrony Fifi ma po Lolku :-)No i ma dostac po synku chrzestnej jakies rajtki takze spróbuje sie powstrzymac ;-) he he h he he

Biedny mały. Zdrówka dla niego.
Nam z zakupów tylko buty dla starszego zostały. Reszta już kupiona. Jak da radę to w przyszłym miesiącu się kupi. Jak wcześniej sypnie śniegiem brrrr to polecimy kupić szybciej.

no to Oli wszamała kaszkę, a teraz już trze oczka - czas na spanie

sarka ja będę stosować takiego zmodyfikowanego dukana (maślanka, serki grani lekkie, wędzona ryba, drób) jaj juz nie tknę bleeeeee no i spore ilosci wody. W weekend trochę luźniej i to powinno mi pomóc. Tak z 2 kg chciałabym zejść. A Ty ile?
co do tych baloników na narożnikach to ja je właśnie juz jakiś czas temu poprzyklejałam i jestem o wiele spokojniejsza.

reklama
byłam w biedronie
bo biedrona na przeciw żłobka ;-)

a. miał te rajtki rozm. 62 były fajne
teraz kupiłam 80-86 i jedne są duże a drugie! a drugie muszę wymienić bo na moje oko rozm. 68! tylko metka zła przyszyta
dlatego trzeba pilnować rozmiarów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry