• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Hej!
Właśnie suszę paznokcie, więc nawet herbaty nie mam sobie jak zrobić :-( Ehh, ileż to się człowiek dla urody musi nacierpieć ;-)

Skończyła mi się laba - od dzisiaj znów ja wstaję w nocy do Smrodylli :-( A było tak pięknie. No ale nic, może znów za jakiś czas mnie jakiś katar dopadnie, to się Małżon ulituje :-D

Krolcia - ile za przesyłkę. Paczka doszła, a ja Ci jeszcze pieniążków (hehehe - znielubiona forma) nie oddałam.

Hejo;)
Ja też w końcu usiadłam....
Spędziliśmy dziś dzień na urodzinkach u mojego siostrzeńca, wcześniej w galerii bylismy po kurtke dla starszaka i czapkę w Smyku jeszcze tylko but i będzie chłopak ubrany:tak:
Oczywiście pozazdrościł kuzynowi prezentów i otworzył już swoją skarbonkę więc jutro jeszcze wyprawa do smyka po czołg nas czeka:-D

cwietka ten nasz spacerek jutro niestety nierealny bo oprócz lekarza(ortopedy) na 16 muszę W. zawieźć do tego kuzyna u którego dzis bylismy na ur. na urodzinki klubowe (takie z samymi dzieciakami), nie wyrobię się z tym wszystkim w czasie:no:
W srodę z kolei bedę na USG piersi i brzucha też tam;) (hehe wziełam się za lekarzowe sprawy trochę) więc może w środę, dam jeszcze znać:tak:

olcia no ja sie nie dziwię że się zasiedzieli........przy takim stole - z takimmm jedzeniem:-p:-D

Moje dziecko coraz dobitniej odmawia spania w dzień...:sorry:usypianie jej zajmuje mi czasem i godz. czasu a śpi czasem po 5, 10 min. i wcale potem się o spanie nie upomina:/

Hejka!
O, widzę, że ja pierwsza :-)

Zimno się zrobiło, trzeba będzie piec włączyć :-( A myślałam, że do końca października wytrzymamy :baffled:

Sarka- to nawet dobrze z tym spacerem, bo mi też dzisiaj za bardzo nie pasuje :-) Muszę wcześniej do pracy jechać, żeby materiały na zajęcia pokserować, więc tak przed 15 opuszczam Zakrzów. A o której mniej-więcej w środę? Bo w środy też pracuję, ale mogę jechać ciut później - jeśli dzisiaj sobie kserówki przygotuję - ale po 16 będę musiała wyjść.

Witam.
Zimno.
baffled5wh.gif

Pierwszy raz starszakowi dzisiaj rajstopy dałam, ku jego uciesze z resztą
biggrin.gif
. No i cieplejsze kurtki poszły w ruch.
Ja z grzaniem jeszcze się wstrzymam. Jak mi spadnie w domu poniżej 20 stopni wtedy włączę
yes2.gif
.

Gosia B.
Stu latek;-)

Ostatnia edycja:
witam nam weekend minął bardzo szybko szybko w sobote bylismy na roczku mały na imprezie bardzo greczny za to w kosciele złapała go jakas furia i musiałam wyjsc z nim na dwór po czym w końcu usnął ahhh młody solenizant wygladał slicznie w bezowym garniturku no u nas niestety na taki stroj bedzie za zimno także pewnie zaopatrze sie w jakies polarowe wdzianko

hej babole

faktycznie chłodno:/ u nas tez trochę cieplejsze kurtki już poszły

moja Myśko mi dzisiaj rano rozwaliła wargę. Podczas przytulanek rzuciła się z impetem na matkę i mam za swoje:///
u nas już grzeją, ale mamy pozakręcane kaloryfery. Z rana i wieczorami trochę chłodniej, ale w dzień znowu ciepełko.

od dzisiaj zaczynam dietę (ZNOWU) zła jestem na siebie, że byle bułeczka, czy biały michałek jest mnie w stanie zgubić...od dzisiaj zaczynam i najwyżej w sobotę sobie pozwolę na coś extra...tak

kupilismy w końcu blokady do szuflad i co? I Ol potrafi je odblokować:confused2: nie zawsze w prawdzie jej się uda, ale często. Poza tym jej mała rączka nawet przy zablokowanej szufladzie bez problemów gmera sobie w szufladzie. Większych rzeczy nie wyjmie, ale te małe bez problemu:confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry