• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
sprawdziłam dokładnie, bedzie to 13t3dc. Także chyba się mieszczę...

missiiss no widzisz a ja stąd;) także zapraszam na kawkę:) przeczekasz sobie u mnie...
A gdzie ten gin przyjmuje?, nie znam nazwiska, ja chodze na Krzycka do Jarosza,

salomi a jakies leki dostalas czy tylko lezec kazali ?? moze poloz sie i wtawaj tylko do kibelka moze przejdzie ??

sarka :) on przyjmuje na sw mikolaja w medexie chyba tam jest taka przychodnia skitrana prywatna :) blizutko rynku :)

Ostatnia edycja:
Salomii no nie wiem co ci powiedzieć, z jednej strony pojechałabym do szpitala albo przynajmniej wcisnęła się między terminy do twojego ginekologa " jako przypadek do natychmiastowego zdiagnozowania"- z drugiej nie chcę abyś się męczyła trasą a potem i tak usłyszała " no przecież pani wie że to polip i figa z makiem".
Daleko masz do szpitala? Jak blisko to jedź i powiedź że po prostu krwawisz bo to już plamienie nie jest

mamolka pomidory i ogorasy to najlepsze na grilka heh.
Mozesz tez zrobic taka 'salatke' pomidor i kukurydza z puszki, i do zalane sosem - najlepszy i najtanszy sos w proszku z biedronki ziolowy z octem jakblkowym :tak:
papryke tez mozesz podac :] ma duzo witaminy C :] albo z pekinskiej taka na szybko skrojona :]

salomi trzymam mocno kciukolki , napewno bedzie wszystko dobrze , połuż sie a jak jesteś bardzo zaniepokojona tym faktem to może rzeczywiście będzie lepiej pojechać do szpitala i skontrolować to , ale jestem pewna że będzie wszystko ok . Buziolki

no w szpitalu bylam wczoraj i powiedzieli ze to polip nie dostane tu zadnych lekow bo nie ma na to cos lekarstwa, nie kazali tez lezec ale leze , najlepsze jest to ze to leci obojetnie czy leze czy nie, wczoraj na chwile przestalo i myslalam ze bedzie spokoj ale dzis w nocy krew zywa mi poleciala i teraz tez sporo ale pomieszanej z wydzielina, no strzeli mnie cos!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry