• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
jej ja bym chyba od zmyslow odeszla wiec salomi bardzo wspolczuje :/ kurcze
to jest glupie uczucie uslyszec nie ma na to lekarstwa-znam to slowo doskonale ale nie z ciazy :/ kurcze nie wiem jak pomoc

tak i dzieki temu stwierdzili tego polipa, robili tez usg.. chyba zjem i pojade do lekarza pierwszego kontaktu najpierw, szczerze mowiac czuje sie troszke zagubiona bez mojego polskiego ginka, tu mam wrazenie ze nieco lekcewazaco podchodza do wszystkiego

Dzien dobry :-)

salomii lez, nic nie rob, a jak sie nie poprawi to, jak nie masz daleko, udaj sie do twojego gin. czy do szpitala, stres przeciez nie pomoze, a ty musisz sie uspokoic. Moja szwagierka przyjezdza do Polski badania robic, bo w Szkocji jest malo badan. NIe wiem jak w Norwegii - ale jak nie bedziesz zadowolona z diagnostyki i jak ci sie juz poprawi i bedziesz sie dobrze czuc (i nie krwawic) zawsze mozna pomyslec o takiej opcji. Tel. tez jest dobrym rozwiazaniem... Nie wiem co ci jeszcze poradzic.

Ja dzis poddenerwowana, cala noc mialam koszmary. Ze strachem i prawie krzykiem budzilam sie kilka razy :/ Mam juz dosc tych ciaglych problemow ze snem. Wiem ze potem wcale nie bedzie lepiej, jak dzidzia bedzie sobie np. w nocy kopac. No ale mala nadzieje mam. Na koncu sie denerwuje tym, ze sie denerwuje :-D bo wiem ze nie powinnam teraz...

Salomii - przede wszystkim nie denerwuj się - to może być faktycznie tylko polip - a jesli był duży, to i mocno krwawi. Jesli miałaś ostatnio robioną cytologię i wyniki sa dobre, to nie masz sie czym martwić. Ja też miałam polipka, mój gin mi go usunął podczas pobierania wymazu na cytologię na pierwszej wizycie i od razu powiedział, że będę krwawic, ale mam się nie przejmować. No i tak było - choć krwi było niewiele, bo polipek malutki.
A co oni Ci w ogóle robili? Usuwali go, czy tylko stwierdzili, że jest?

oni stwierdzili ze jest, a moj polski nie odbiera, tu nie ma sie ginekologa, oni sa w szpitalu, trzeba isc do lek pierwszego kontaktu, no utwierdz mnie troche to w tym polipie ze nic mnie nie boli ale dostaje bzika :/ i czemu krwawi bez powodu cholera?

cześć dziewuszki:)

Kurczę, Salomii ja podpinam się pod wszystkie wypowiedzi dziewczyn, bo naprawdę nie wiem co Ci napisać, żebyś się poczuła lepiej, a one już tyle dobrych słów i rad napisały...Jedynie mogę napisać tyle żebyś jednak plackiem nie leżała, i pozwoliła od czasu do czasu na "swobodne" spływanie tej krwi, czyli leż, odpoczywaj, i co jakiś czas spacerek po mieszkaniu, zeby Ci się tam w środku jakiś bałagan dodatkowo nie zrobił.Będzie dobrze, ale że też Ci się musiało to dziadostwo przyplątać, jakbyś mało miała zmartwień...

Może to błahostka, ale ja nie spałam pół nocy, bo mnie kot wyprowadzał z równowagi: ukradła mi wsówkę, i miała świetną zabawę, a że ja w nocy - bez soczewek, to na czworaka chyba pół godziny szukałam "żródła" radości mojego pupila...znalazłąm i schowałam. Wstałam na siusiu i kolejny wnerw - idąc do kibelka utopiłam nogę w czymś co okazało się siakmi kocimi, myślałam że małpę zabiję, jak ją dorwałam, to najpierw mocz wytarłam jej pięknym i schludnym futerkiem, póżniej klapsy i taka byłam zdenerwowana, że już nie mogłam usnąć.Swoją drogą czasami jej się zdarza zsikać na podłogę, a ja tego po prostu nie nawidzę i dostaję białej gorączki.Aż mi było z nerwów ciężko oddech złąpać....

reklama
Dziewczynki jak robicie sałatki to bez sera feta, nie wolno w ciąży, tak ja i pleśniowych.
Salomii spróbuj sie dostac do lekarza bo się zamęczysz tym newrwami. Ja w pierwszej ciąży krwawiłam, mało zawału nie dostałam a okazało się, że to nadżerka.A tez mocno krwawiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry