• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

DOBRYYYYYYYYYYY
Cristal Cyprianek lubi smietniki??????? Skąd ja to znam. Fifi uwielbia w nm grzebac i próbuje wyjadać resztki:angry::angry: Wczoraj na placu zabaw łaził przy ławce i dolazł do smietnik ai ZGROZO dorwał kawalątek czerwstwej bułki i ????????// No bułke sie je, dopadłam go w ostatniej chwili:baffled::szok::szok::szok:No i pogoda jesienna...Fifi mi zasnał na spacerku i teraz go postawiłam pod uchylonym oknem i spi nadal więc ide kończyc sprzatanie i herbatke sobie zapodam..

reklama
witam ostatnio rzadko cos pisze bo albo brak czasu albo checi ciezki dosc okres u mnie ale teraz przedz roczkiem trzymam nerwy na wodzy aby mały miał spokojne urodzinki. U nas nocki nawet ok ale cos mu sie poprzestawiało i wstaje przed 5 :confused: a w dzien spi coraz mniej wiec sadzilam ze bedzie dłuzej w nocy spał a tu zonk

Ja się może zdecyduję na pieluchy wielorazowe jak Pucek będzie już obczajał, że kupa idzie do nocnika...

Oho, Pucek wywalił moje pudło z papierem do drukarki. Ale chyba wiedział, że robi źle, bo zwiał z miejsca zbrodni jak tylko się odwróciłam w jego stronę ;)

Czekam aż zaśnie i biorę się za prasowanie... Choć na razie się nie zanosi...:/

cristal chcieć te bibułki to ja właśnie chcę, miałam zamiar je kupować, ale jakbyś mi je podesłała to będę wdzięczna, tylko za przesyłkę ci zwróciłabym dopiero w końcu miesiąca - po wypłacie, bo na razie mi na koncie wieje pustką, wsumie zakupy pieluch też do końca mies odkładam jak będzie kasa

Uff, pocięłam brystol na zaproszenia. Tylko chyba o jednym zapomniałam - o kopertach :sorry2: i wycięłam w takim formacie, że do żadnej kopertu nie będzie pasować. Ehh, najwyżej bez kopert goście dostaną :zawstydzona/y: Teraz czekam na dzidziolinę i będziemy próbować ozdabiać. Szkoda, że matka natura poskąpiła mi talentów plastycznych :baffled:

Gwiazdeczka - co sie dzieje? Już jakiś czas temu wspominałaś, że coś nie dudu

Witam nową mame :-)
Gwiazdeczka wlacem chłopa zeby otrzeżwiał!!!!
a ja zaproszeń nie robie, może jedno dla chrzestnych kupie...Chyba, że weny dostane bo kolorowe kartki mamy i mnóstwo rzeczy..hmmm
Wrublik ja kolorowy blok techniczny miałam, baloniki kupiłam w sklepie za 3 zł :-) a te kartki na napis zostawiłam i z drugiejs trony zrobie dla Fifka , czapeczki miałam z zeszłego roku, pare dokupiłam i tez zostawie dla Fifka ;-) Jemu bym jeszcze serpentynny zrobila no ale zobacze..Pan Mąż ma troche nadgodzin...

Co do zaproszeń - wczoraj Mąż wydrukował mi w pracy (bo my mamy tylko czarno-białą drukarkę, nie stać nas było na kolorowy laser :/) miniaturki 4 zdjęć Pucka - po jednym na każdy kwartał życia. To będzie okładka zaproszenia. W środku pewnie jakiś wierszyk albo po prostu tekst zaproszenia i Puckowe gryzmoły. Ja też plastyczna specjalnie nie jestem, więc wyjdzie co wyjdzie ;)

No, Pucek zasnął. Ale przedtem strzelił w łóżeczku wielką kupę, którą późno zauważyłam, bo wyszłam z pokoju, a jak go przebrałam, to na pupie było już zaczerwienienie i krostki! Masakra... Nigdy nie miał dotąd odparzeń. Może to przez lekarstwa...:/ Sudokrem poszedł w ruch, mam nadzieję, że mu to przygaśnie, bo dziś będzie miał sporo siedzenia - w samochodzie...

U nas jest kolorowa drukarka, ale drukowanie zdjęć zeżarłoby tyle tuszu, że poszlibyśmy z torbami :baffled: Ja myslę, zeby odbić na każdej okładce łapkę Idy, tylko jeszcze nie wiem, co Ida na to... :-D

reklama
cwietka a jak jej tą łapkę odpijesz tzn w czym ja utaplasz? Ja bym chciała też do książeczki pierwszy rok z zycia dziecka (mamy aż dwie) tylko nie mam pomysłu jak to zrobić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry