No właśnie mówili w tym programie dziś że bucik kupujemy co sezon nowe, ma być 1-1,5cm luzu tak żeby mozna było włożyć palec za zapietek. Wtedy wystarcza na sezon. Oczywiście mówili tez że żadnych butków dopuki dziecko dobrze nie chodzi, po to, by mogło ćwiczyć i wzmacniac mięśnie stopy chodząc boso (but podpiera mięśnie i staja się one wiotkie co w konsekwencji potem prowadzi to różnych koślawości).
Ja juz kiedyś pisałam że przy Wiktorze świrowałam totalnie z butami i zawsze były to Bartki lub Geoxy, kupowałam też Elefanty(śliczne są

). w tym roku pierwszy raz kupiłam mu buty zimowe w CCC bo sam się uparł bo pasowały mu idealnie kolorystycznie do kurtki;-) zobaczymy jak się sprawdzą.
Dla małej tez wolałabym np Elefanty - cena jeszcze nie jest taka zawrotna (w okolicach 130zł) ja Wam powiem ze zawsze te drogie buty sprzedawałam na all, zawsze mi sie zwróciły, ja sama osobiście wolę nowe i używek nie kupowałam no ale sa ludzie co kupują. Bo dodam że mimo szurania cały sezon "porządne" buty mają nadal swój wygląd i naprawdę się nie zdzierają, po wypraniu zwykle wyglądały jak nówki
Nie powiem że moje dziecko jest pancerne bo zmęczona jest jak cholera ale spać nie będzie i juz. Marudzi bardo ale za chiny nie da się położyć

Zaraz znów spróbuję.
olcia no mi tez nie dane było mieć grzeczne i spokojne bezproblemowe dzieci hehe, jak słucham dookoła (m.in moja siostra) że ich dzieći śpią ileś tam godz. dziennie jedza wszystko pięknie, są zawsze wesołe i usmiechnięte to mnie za przeproszeniem szlag trafia

nie żebym zazdrościła czy cuś bo do wszystkiego można się przyzwyczaić ale dlaczego ja nie mam choć jednego "ułożonego" dziecka

ale ja jak byłam mała - całe dzieciństwo (od urodzenia) to byłam diabeł wcielony więc co sie dziwić
cristal ok o zaletach już wiem tylko powiedz mi czy az do
Łodzi musze po tą "czekolade" jechać?

czy tu gdzies ja też dostanę?, jak to się nazywa i wygląda? może gdzies w necie bedzie....
edit:
No i nie ma szans na spanie....
Czasem to mam ochotę dac jej coś nasennego

chyba jakimś makowcem ją nakarmię;p
Jak podajecie Viburcol? cały czopek aplikujecie?