Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Właśnie zaraz w Pytaniu na Śniadanie ma być zaraz o butkach dla dzieci
dbaj o siebie!
. Tak więc część studentów nie przyjdzie, bo mają we wtorki zajęcia do późna. Zaraz siądę i pokombinuje, czym ich tu dzisiaj pozabawiać.
Otulanie nóg kocykami odpada - to by dopiero wkurzyło Jej Wrzaskliwość
No i od czasu do czasu zdarza mi się postawić Smrodkową np. przy piaskownicy. Nie wiem, czy zimą będziemy ćwiczyć chodzenie po dworze - po śniegu ciężko się to chyba robi, ale buty być muszą, choćby po to, żeby mała na chwilę sama na nogach stanęła i mogła pomacać śnieg.
Nic mi się nie chce. A tu pracy masa.
I to będzie straszne - 3 nocki bez niego
, już mnie coś w brzuchu ściska:-(Hehe, sarka - to niezupełnie czekolada BEZ tłuszczu, tylko baza czekoladowa produkowana w naszej łódzkiej fabryce czekolady. Z tej bazy korzystają potem wszystkie firmy i dodają swoje tam "tajemne" składniki, głównie tłuszcz mleczny, cukier, aromaty itp. A ta baza to produkt przerobu nasion kakaowaca i zawiera wyłącznie masło kakaowe (zdrowy tłuszcz roślinny nieutwardzany) które ma takie właściwości, że nie jełczeje, więc nie wymaga dodatku konserwantów. Cukru też ma mało, więc smak tego to po prostu bajkacristal zapomniałam Cię dopytac o tą czekoladę gorzką bez tłuszczu co pisałaś! Co to takiego dokładnie? ja jestem pożeraczem gorzkiej czekolady i codziennie musze z zrządek zjeść mimo że dieta jakoś jeszcze sie toczy hehe
Ma też mnóstwo makro- i mikroelementów, po prostu zdrowa czekolada. Co do kalorii, to nie wiem ile ma, ale na pewno mniej niż te zwykłe, zwłaszcza mleczne. Tylko strasznie twarda jest, więc trzeba mieć mocne zęby, albo dobry nóż z piłką
My tego używamy do robienia ciast, croissantów itp. Pyszne są śliwki w tej czekoladzie
A ja znów na diecie, ale czasem skubnę tego kawałek
z tym tortem to był jednorazowy wybryk - no w końcu to jego święto było;-) Mam nawet zdjęcie jak go pożera, bo wczoraj odebrałam kolejne fotki i filmy od siostry - jak odsuwam widelczyk - ma mord w oczach

. A ty masz spokojnie sobie czekać na dwie kreski;-) A z tym przesadzaniem dziadków to doskonale rozumiem, bo przeżyła 2-dniową wizytę teściów
Pierwszego dnia stopy Cypriana nie dotknęły podłogi - non stop na rękach, mimo moich usilnych próśb. Drugiego dnia chyba juz mieli problemy z kręgosłupami 
- jestem nimi zachwycona, więc następnym razem chyba na bartka się zdecyduję
Wiem, że cena szokuje, ale te buty są genialne!!!!