wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
Ewa nie kupuj TV!
za rok czy ileś tam nie będzie działał bez dekodera, zaczekaj aż zaczną takowe robić bez dokupywania czegoś tam, my z kolei próbujemy pozbyć się jednego telewizora, co nam w spadku przypadł od szwagierki, ale nikt nie chce!
swoją drogą jedna dziewczyna kupiła TV, poszła na pocztę by zacząć opłacać abonament to jej nie uwierzyli że do tej pory nie miała tv i dolepili karę za 5 lat :S
za rok czy ileś tam nie będzie działał bez dekodera, zaczekaj aż zaczną takowe robić bez dokupywania czegoś tam, my z kolei próbujemy pozbyć się jednego telewizora, co nam w spadku przypadł od szwagierki, ale nikt nie chce!
swoją drogą jedna dziewczyna kupiła TV, poszła na pocztę by zacząć opłacać abonament to jej nie uwierzyli że do tej pory nie miała tv i dolepili karę za 5 lat :S
) po lewej stronie podbrzusza...grrr, a niedawno czułam jej kuksańce przy żołądku
Jeżeli taka sama będzie po urodzeniu to sobie współczuję (sobie, bo ja z nią więcej czasu będę spędzać, jako "żem" matka
)
? Samochód czeka na skrobanko! No szok! 

jeszcze Mati wyprowadził mnie z równowagi z samego rana. Wie doskonale, że trzeba się rano spieszyć a on ma na wszystko czas i sie spóźnia! Ubrań wczoraj nie poukładał tylko zostawił takie zwinięte jak szmaty i to nie w swoim pokoju, na mundurku (noszą do szkoły takie jednakowe bluzeczki z logo szkoły) kot sobie zrobił legowisko ponieważ leżał pod biurkiem
(jest w kolorze granatowym, a kot biały!), ja mu mówię ubieraj się i powtarzam to chyba z 20 razy a on sobie leży