Smile_
Antek, Franek i Staś
Cześć wam,
Ja mam takie pytanie... Ile wasze dzieci przesypiają w dzień? Tzn. ile drzemek? 1? 2? A w nocy?
Mój mały ostatnio coś wariował. Wstawał o 7. W dzień dwie drzemki po 1 - 1,5h i kładł się spać dopiero około 23-24.
Od niedzieli przetrzymuje go tak by poszedł spać tylko raz.. i o dziwo zasypia o 20 wieczorem i buzi się o 8 rano. Z tym, że w dzień to z godzinkę, a nawet więcej marudzi nim zaśnie... Wieczorem też już zaczyna marudzić około 18.30/19....
I tak się zastanawiam czy dobrze robimy.
Ja mam takie pytanie... Ile wasze dzieci przesypiają w dzień? Tzn. ile drzemek? 1? 2? A w nocy?
Mój mały ostatnio coś wariował. Wstawał o 7. W dzień dwie drzemki po 1 - 1,5h i kładł się spać dopiero około 23-24.
Od niedzieli przetrzymuje go tak by poszedł spać tylko raz.. i o dziwo zasypia o 20 wieczorem i buzi się o 8 rano. Z tym, że w dzień to z godzinkę, a nawet więcej marudzi nim zaśnie... Wieczorem też już zaczyna marudzić około 18.30/19....
I tak się zastanawiam czy dobrze robimy.
Zaraził się od mojej mamy, kurcze, moja wina, bo wiedziałam, że jest podziębiona, ale mówiła, że już się lepiej czuje
histerie robi takie, że raz aż mi zsiniał ze złości !! stosuję sól morską, potem fridę i potem euphorbium, a po południu kupię mu nasivin i dam na wieczór. Rano zaliczyliśmy spacer, z musu, bo pies czekał na siku a poza tym musiałam kupić sól morską i fridę. W sumie dobrze bo prawie 40 minut spaceru na takim zimnym powietrzu dobrze mu zrobiło (tzn podobno na śluzówkę nosa to całkiem dobrze
). Teraz śpi, zobaczymy co będzie jak się obudzi