Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja to nazywam sieczką
dla niego to bylo smieszne bo sobie zarty robil a ja bylam wkurzona i czulam sie jak popychadł i osoba która musi robic wszystko bo ja chce zostac z nimi ale w innych godzinach i od niego zalezy czy laskawie mi pozwoli czy nie wiec bedzie mnie wykorzystywał. gej jeden !!!!
dosłownie. jeszcze nie mialam geja managera! i wiecej nie chce mieć

ide zraz do pracy. wstawanie o 4 rano mnie dobija
glowa mnie z niewyspania boli , oczywisce jasiek w nocy szalal ale maz sie zlitowal i ja spalam tzn budzilam sie sila rzeczy ale on go kolysal.
tylko my juz sily nie mammy do niego bo anis ie na niego nie krzyczy ani nie wiem nie bije sie go, spi przy choince bo jeszcze ja mamy malutka taka ze wzgledu na lampki, wiec jasno w pokoju jest, z nami w pokou tez spi , a bron boze daj go do nas do lozka to dopiero jest wrzask siedziec moze ale napewno sie nie polozy. rece mi juz opadaja co sie z tym dzieckiem po nocach dzieje...
. Jakie moje zdziwienie było rano jak zobaczyłam za oknem biel
! Cały czas sypie.
he he.
masakra, jak mnie dziś mała wybudziła o 6 to już się czuję senna...