Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

polecam te stronke z podanego przez Wiolke wyzej linka, masz tam wyniki testow zderzeniowych z 2009 roku, i punktacje,ceny sa naprawde rozne, wiec mysle ze kazdy znajdzie dla siebie cos dobrego, my po burzy glowizn zdecydowalismy sie wpierw na fotelik od 0-13 kg a nastepnie 9-36 ten z najwyzsza punktacja, z doswiadczenia wiem ze w zaleznosci od wielkosci dzieciaczka ten pierwszy moze nie posluzyc dlugo wiec Twoj od 0-11 jeszcze krocej
jeszcze 3 miesiace temu myslalam ze kupie uzywany fotelik z allegro obojetnie jaki
no ale obejrzalam uwage
i poczytalam...
zobaczylam skutki niby niegroznego zderzenia bocznego w postaci roslinkowego chlopca, nie wspomne co sie dzieje z malenstwami na skutek wyrywania sie fotelika z pasami
ja nie zamierzam miec wypadku i bede sie starac jezdzic wolno i bezpiecznie ale roznie bywa:-( no i jeszcze sa Ci inni na drodze... dlatego na wozku i lozeczku i innych *******eczkach moge oszczedzic ale fotelik musi miec odpowiednie testy zaliczone.dobrze, że u Was mogę troche poczytać o wózkach i fotelikach, bo mój mąż wykazuje zero zainteresowania tematem :-(
on myśli, że sie pójdzie do sklepu i co nam wcisną to się wezmie![]()