• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Olcia może wszystko beznadziejnie ale nie uwierzę za żadne skarby, że z tobą na czele;-) Skoro to kwestia psychiki to najwyższa pora zrobić cos dla siebie i poprawić sobie nastrój! Głowa do góry!

tego słońca we Wrocławiu zazdroszczę... mam nadzieję, że idzie w nasza stronę a nie chmury od nas w waszą ;-)

u nas tez leje i zimno. glowa mi peka od rana ... jeszcze do tego moja corcia dzisiaj rano przed przedszkolem fochy stroila i plakala o byle glupote, czym wytracila mnie z rownowagi :dry:

powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!

Olcia może wszystko beznadziejnie ale nie uwierzę za żadne skarby, że z tobą na czele;-) Skoro to kwestia psychiki to najwyższa pora zrobić cos dla siebie i poprawić sobie nastrój! Głowa do góry!

tego słońca we Wrocławiu zazdroszczę... mam nadzieję, że idzie w nasza stronę a nie chmury od nas w waszą ;-)

Wiatr wieje z zachodu na szczęscie :-)
Przynamniej pranie wysycha szybciutko :)

ja w ogóle miałam sen, że dziecko mi się nie rozwija :szok:

już schizy mnie dopadają normalnie :/

Wiolcia
ja chodzę prywatnie do lekarki, która nawet na NFZ nie przyjmuje, ma swoja własną przychodnię,a dodatkowo pracuje na Parkitce, jeśli będziesz chciała namiary to dam Ci na priva :-)

Tunia ze tak to ujme brutalnie, ten fotelik w zderzeniu sprawi ze Twoje bobo zamieni sie w roslinke o ile przezyje:sorry2:
wpierw kochana sprawdz sobie czy Twoje autko posiada systm mocowan isofix i pozniej bedziesz wiedziala sposorod jakich fotelikow z jakim mocowaniem masz wybierac:tak: polecam te stronke z podanego przez Wiolke wyzej linka, masz tam wyniki testow zderzeniowych z 2009 roku, i punktacje,ceny sa naprawde rozne, wiec mysle ze kazdy znajdzie dla siebie cos dobrego, my po burzy glowizn zdecydowalismy sie wpierw na fotelik od 0-13 kg a nastepnie 9-36 ten z najwyzsza punktacja, z doswiadczenia wiem ze w zaleznosci od wielkosci dzieciaczka ten pierwszy moze nie posluzyc dlugo wiec Twoj od 0-11 jeszcze krocej:tak:
i nic sie nie martw brakiem doswiadczenia:-D jeszcze 3 miesiace temu myslalam ze kupie uzywany fotelik z allegro obojetnie jaki:-D no ale obejrzalam uwage:szok: i poczytalam...:baffled::no: zobaczylam skutki niby niegroznego zderzenia bocznego w postaci roslinkowego chlopca, nie wspomne co sie dzieje z malenstwami na skutek wyrywania sie fotelika z pasami:szok::szok: ja nie zamierzam miec wypadku i bede sie starac jezdzic wolno i bezpiecznie ale roznie bywa:-( no i jeszcze sa Ci inni na drodze... dlatego na wozku i lozeczku i innych *******eczkach moge oszczedzic ale fotelik musi miec odpowiednie testy zaliczone.

będziemy kupować nowy samochód, subaru jeepa dużego, więc w ogóle do tego, którym jeżdżę teraz nie przymierzam ani fotelików ani czy się wózek zmieści,
to w takim razie kupię wózek dwuczęściowy a fotelik dodatkowo z atestami i testami :-)
ja ma w ogóle obsesje od wczoraj żeby już kupować, mój C. mówi, że mam się uspokoić, i nie kupować całego sklepu bo nakupuję ubranek a dzidzia zaraz urośnie i połowy nawet nie włoży, więc chyba rację, że część kupimy, a część na takie po domku mogę mieć po jego malutkiej siostrzyczce,

już wiem skąd mi się wczoraj wziął taki humor histeryczny - zmiana pogody :wściekła/y:

do tego jeszcze gdzieś parasol posiałam, ale jak z cebra, C. pojechał samochodem do pracy, więc ja chyba jak burżuj pojadę taxi do centrum handlowego kupić ten prasol,
i przy okazji jakieś śpiochy dla dzidzi :-D

i jeszcze mam fioła na punkcie ślicznych wanienek z kubusiem puchatkiem z wbudowanym termometrem do mierzenia wody, są w smyku, odkąd zobaczyłam to marzę o tej wanience :-D

jezu, ja się muszę uspokoić, bo ten szał to chyba za wcześnie mi się zaczyna... eee tam hormony - tak najlepiej zwalić :-)

Witam, u nas slonko;-)
AH NN HA nie wiedziałam ze jestes z Wrocka:blink:

Spałam diś do 10:szok: śniło mi się że urodziłam bliżniaki i od razu były takie wielkie,:-Dnie mogłam ich wykapac bo rozbiegały mi sie w obie strony:-D, uuuuf że tam jedno w brzuchu rośnie!:-D
zaraz musze jechac do galerii po prezenty, dla mamy na imieniny na sobote i na Chrzest na niedzielę, nie mam za bardzo pomysłu, będę szukać:sorry2:

Powodzenia na wizytach&&&&&&&&

Tunia piszac jeppa masz na mysli forestera czy moze tribeca? :-) w kazdym razie mi sie wydaje ze myslisz o tym pierwszym mmm bardzo mi sie podobaa, tutaj w pewnym momencue przymiezalismy sie do kupna nowego auta i to bylo jedno z kilku na ktore zwrocilismy uwage, tam napewno bedziesz miala system isofix wiec bez problemu kupisz fajny bezpieczny fotelik,

a odnosnie uzywanych- tylko ze sprawdzonego zrodla, nie ma innej opcji
odnosnie dopasowywania.. niestety trzeba nawet wyjsc i przypasowac bo np pasy moga byc nie takiej dlugosci i wlasnie kanapa no a on musi siedziec jak najsztywniej.

u mnie srednia pogoda, lece do kumpeli po salatce z mozarella mniaaam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry